luni, iunie 17, 2024

PNL Giurgiu, ce a fost şi ce-a rămas?! Nici măcar “la plăcinte” nu mai are cu cine defila?

Must Read

După 4 ani (lungi) de “motrăneală” la PNL Giurgiu, domnu’ cu “waze”-ul Dan Motreanu i-a invitat pe primarii liberali la o plimbărică prin Bruxelles. Vai, dar ce drăguţ, nici nu mai văzuseră aşa ceva, noroc că i-a scos boss-u’-n lume! 🤣

Şi ce dacă, timp de 4 ani, nu prea l-au văzut la faţă pe don’ Motreanu? Şi ce dacă, la întâlnirile de partid, tot primarii făceau cinste(aşa se zvoneşte)?

Haideţi, nu mai fiţi răutăcioşi pentru că, uite, s-a revanşat şi el niţel!

Subalternii din teritoriu au şansa unică în viaţă să-l vadă pe “Bondăreanu” pe scăunelul dânsului din Parlamentul European. Da, chiar de acolo de unde încasează un salariu cam cât au toţi invitaţii(din poză) la un loc.

Păi şi merită, mă, cum, n-aţi auzit de realizările lui Dan Motreanu pentru România? Nici noi! Dar pentru Giurgiu? Doamne fereşte, nici atât.

Ştiţi, de parcă excursia asta ar putea umple toate golurile din sufletele giurgiuvenilor care au crezut în ei, toate gropile din asfalt, toate listele cu miracole promise şi abandonate fix a doua zi după alegeri.

În fine, distracţie plăcută pentru cei… 11-12 primari (??) din cei 37 pe care PNL Giurgiu îi are oficial! Voi câţi găsiţi în poză?

Vă daţi seama, n-a mai rămas nici jumătate din ce-a fost PNL Giurgiu. Nici măcar n-au fost toţi parlamentarii lor de Giurgiu acolo! Atât de bine le-a mers cu Motreanu & prietenii săi, că nici măcar la distracţie nu se mai duc.

Bravo, domnule Motreanu, ţineţi-o tot aşa, că rămâneţi cu maximum 7 primari, cât aveaţi iniţial, şi, în 2024, nu mai scoateţi niciun parlamentar! Tot răul spre bine, excursia va fi mai ieftină, data viitoare.

Mare realizare aţi făcut la Giurgiu! Dacă treceţi de 10%, facem chetă noi, giurgiuvenii, şi vă updatăm waze-ul pe care să-l folosiţi sănătos ÎN ALT JUDEŢ!

Sfârşit

Parţial, acesta este un pamflet ce trebuie tratat ca atare!

Sursă foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

ISU Giurgiu: Cod galben de caniculă, astăzi şi mâine

Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de caniculă, valabil astăzi și mâine, în județul Giurgiu. În...

More Articles Like This