vineri, mai 26, 2023

GALERIE FOTO: Vărăştenii au sărbătorit Ziua Comunei. Cine a fost alături de ei şi ce mesaje le-au transmis invitaţii, VEZI AICI!

Must Read

Giurgiuvenii din Vărăşti au participat, ieri, 21 mai, de Sfinţii Constantin şi Elena, la o nouă ediţie a unui eveniment început în 2016, Ziua Comunei, odată cu preluarea conducerii Primăriei de către social-democratul Adrian Radu Măhălean.

După 3 ani în care, din cauza pandemiei, acest frumos eveniment nu a mai putut fi organizat, ieri, sute de oameni de toate vârstele s-au reunit pe stadion, pentru a sărbători aşa cum se cuvine împlinirea a 492 de ani de la atestarea documentară a comunei Vărăşti.

Alături de vărăşteni şi de primarul Adrian Măhălean au fost şi cei din echipa PSD Giurgiu, parlamentarii Marian Mina, Cristina Elena Dinu şi Robert Cazanciuc, alţi colegi din structurile organizaţiei, primarii din Izvoarele, respectiv Valea Dragului, dar şi ministrul Agriculturii, Petre Daea.

CLICK PE IMAGINI PENTRU A LE MĂRI!

Primarul Adrian Radu Măhălean le-a mulţumit tuturor colegilor săi din PSD Giurgiu pentru că sunt alături de el, pentru că întotdeauna l-au susţinut în implementarea proiectelor pentru comuna sa.

Iată cele mai importante aspecte din mesajele transmise vărăştenilor de către invitaţii primarului Măhălean:

Preşedintele PSD Giurgiu, deputat Marian Mina:

Pentru mine este o mare bucurie ori de câte ori vin în comuna dumneavoastră, mai ales că, de la an la an, se văd rezultatele muncii administraţiei locale PSD! Felicitări, domnule primar Adrian Măhălean! Suntem cu toţii aici, ca să vedeţi că primarul dumneavoastră are tot sprijinul echipei PSD Giurgiu, este apreciat pentru tot ceea ce a făcut şi urmează să facă noi lucruri importante în comuna dumneavoastră! Vă mulţumim pentru hărnicia dumneavoastră, stimaţi vărăşteni, şi pentru că aveţi încredere în echipa noastră. Iar noi ne luăm angajamentul că dezvoltarea comunei Vărăşti va continua!”

Preşedintele OFSD Giurgiu, deputat Cristina Elena Dinu:

Nu puteam să nu fiu astăzi aici, chiar dacă este şi ziua mea, pentru că am venit alături de domnul primar încă de la prima ediţie a acestui eveniment: Ziua Comunei Vărăşti. De asemenea, nu pot să nu constat cât de multe s-au schimbat în comuna dumneavoastră din 2016 şi până acum. De fiecare dată când a avut o problemă, domnul primar a făcut tot ce a putut să o rezolve, iar noi i-am fost alături. Aveţi dispensare noi, şcoli frumoase, drumuri moderne şi urmează şi noi investiţii. Şi toate acestea, cu sprijinul echipei PSD

Prim-vicepreşedinte PSD Giurgiu, senator Robert Cazanciuc:

Acum 3 ani, am fost cu domnul primar, cu doamna deputat Dinu şi cu preşedintele Mina, într-un birou foarte mic, şi spuneam de planuri şi văd, astăzi, că toate acele planuri s-au transformat în realizări în această comună. Felicitări, domnule primar, felicitări dumneavoastră celor care aţi fost alături de domnul primar şi veţi fi în continuare de această echipă care iubeşte Vărăşti!

Prefectul judeţului Giurgiu, Florentina Stănculescu:

Am observat că alături de noi, acum, avem vârstnici, ceea ce înseamnă că această comună are înţelepciune, şi avem foarte mulţi copii şi tineri, ceea ce înseamnă că această comună are viitor. Suntem alături de dumneavoastră, vă susţinem în tot ceea ce faceţi, suntem alături de domnul primar Adrian Măhălean care a schimbat, într-adevăr faţa acestei comune!”

Ministrul Agriculturii, Petre Daea:

Iată, legumele străjuiesc limita aceasta de respect, acolo unde Vărăştiul se află în geografia legumiculturii româneşti, cu un primar minunat, cu oameni extraordinari care, astăzi, după 492 de ani de la atestarea documentară a comunei sărbătoresc împreună acest moment important. Dincolo de bucuria de a vă revedea, îmi este atât de necesar să mă întâlnesc cu dumneavoastră, stimaţi făuritori de hrană ai ţării, agricultori din Vărăşti. Vă urez tuturor să vă păstraţi îndemnânarea zilnică pentru binele ţării şi al celor care se află aici, în Vărăşti

După discursuri, copiii şi tinerii comunei Vărăşti au susţinut un program artistic, aplaudaţi la scenă deschisă, de părinţii, bunicii şi de prietenii lor.

Text şi foto: Cătălina Sfetcu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

GIURGIU: Cod galben de ploi și descărcări electrice, până la ora 23:00

Astăzi, între orele 12:00-23:00, județul Giurgiu se va afla sub o atenționare meteorologică tip cod galben de instabilitate atmosferică...

More Articles Like This