duminică, septembrie 24, 2023

Primăria Bolintin Vale a primit „Eticheta Europeană pentru Excelenţă în Buna Guvernare – EloGE”

Must Read

Sursă: bolintin-vale.ro

„În data de 11.05.2023, la sediul Guvernului României din Palatul Victoria a avut loc evenimentul organizat de Consiliul Europei, prin Direcția Guvernare Democratică, și Secretariatul General al Guvernului, prin Direcția Guvernare Deschisă, prilejuit de acordarea ”Etichetei Europene pentru Excelență în Buna Guvernare – EloGE”.

EloGE este un premiu acordat de către Consiliul Europei autorităților publice locale, în baza unei analize realizate printr-un mecanism european și internațional de evaluare cu privire la calitatea guvernării locale și reprezintă o modalitate de certificare, de apreciere și de recunoaștere a acelor autorități publice locale a căror activitate se desfășoară la standarde internaționale, care au demonstrat că implementează cu succes în activitatea lor cele 12 principii ale bunei guvernări democratice locale.

Evenimentul a fost prezidat de d-nul Marian Neacșu – Secretar General al Guvernului si d-nul Daniel Popescu – Seful Direcției Guvernare Democratică din Consiliul Europei. 

În cadrul evenimentului, d-nul primar Daniel Trăistaru, a primit trofeul si diploma prin care Primăriei Orasului Bolintin-Vale i-a fost acordată eticheta EloGE, pentru perioada 2022-2023, fiind recunoscută ca o autoritate publică locală a cărei activitate se desfățoară în concordanță cu cele 12 principii ale bunei guvernari democratice locale”.

ÎNTREGUL ARTICOL, AICI: https://www.bolintin-vale.ro/comunitate/primaria-orasului-bolintin-vale-a-primit-eticheta-europeana-pentru-excelenta-in-buna-guvernare-eloge/?fbclid=IwAR0ECgKpuiI4GweBwXmhozAespTCWZYnnZ00PhwlzsbGQAp-DCxpJ3UnqKc

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

Butelie în flăcări, într-o locuință din Gostinari

Casa unei familii din localitatea Gostinari a fost în pericol, în această dimineață, după ce o butelie a luat...

More Articles Like This