sâmbătă, iulie 20, 2024

OPINIE: Băi, ceva NU e ok pe pământul ăsta giurgiuvean…

Must Read

Ori ne-am tâmpit ori am luat-o razna. Bubuie… televizoarele, noaptea trecută, cu ancheta Antena 3 CNN despre un preşedinte de CJ(Giurgiu), despre care jurnaliştii spun şi arată că ar avea o „legătură stranie” cu o fată de 15-16 ani din sistemul de protecţie socială. Băieţii preşedintelui cu pricina demarează, simultan, operaţiunea DESANTU’ dă pă Facebook, postând în draci o filmare, de la o petrecere, în care preşedintele PSD Giurgiu, Marian Mina, dă dedicaţii… Sigur, copiii mai aruncă, pe ici pe colo, şi „faimosul” reportaj Recorder din care aflăm ABSOLUT NIMIC.

Adică, vă daţi seama cu ce vor ei să distragă atenţia de la un scandal ce nu s-a mai pomenit la Giurgiu?

Vă daţi seama că, în mintea lor (a cărei descriere necesită utilizarea unor cuvinte pe care nu le putem aşterne aici), oamenii ar trebui să zică: da, domnule, faptul că Mina dă dedicaţii la o petrecere este absolut revoltător, e de nepermis, nimeni nu a făcut vreodată aşa ceva! Horror, demisia din Parlament, la puşcărie cu el! Pe de altă parte, săracu’ domnu’ Beianu, şi ce dacă, din sutele de copii giurgiuveni din sistemul de protecţie socială, el are foarte mare grijă mod special de una singură? Sigur, dacă dădea dracu’ să facă Mina aşa ceva, cu poze, cu ieşiri la terase, cu întâlniri la CJ, cu apariţii la Antenă şi în Jurnalul Naţional, era legat până acum! Sunteţi de acord cu mine, ştiu!

Apoi. Mina a fost „taxator”? Doamne, Dumnezeule, păi, o „ruşine” mai mare nu s-a pomenit. Toţi „taxatorii” din România să fie daţi afară din ţară, că aşa ceva nu este permis?!

Voi chiar v-aţi pierdut minţile? Domnule Motreanu, dumneavoastră ce fumaţi, dacă fumaţi? Cum este posibil să jigniţi cu atâta nonşalanţă pe toţi cei care au o meserie ca oricare alta din lumea asta? Adică ce, cineva care a lucrat la un moment dat în Vamă, de exemplu, nu are dreptul, în viaţa asta, să evolueze? Că aşa ziceţi dvs? Trebuie să te nască mă-ta direct eurodeputat, parlamentar, şef de CJ sau cum? Pe cel care a apucat să înveţe şi să facă o meserie îl condamnaţi voi să rămână aşa, forever? Cum ar veni, asta e, dacă te-a mâncat în cur să te faci muncitor, n-ai, bă, dreptu’ să fii mai mult, că aşa zice Motreanu şi aşa zice PNL-ul!

OK, Mina a fost „taxator”(deşi a fost, de fapt, şef de Agenţie), dar Beianu a dat cu subsemnatul la DNA, nu Mina. Unde e, de fapt, îngrijorarea şi ruşinea? Cine ar trebui să dispară de IERI din peisajul politic şi administrativ giurgiuvean?

Mina, care dă dedicaţii la petreceri, sau Beianu, care dă cu subsemnatul la DNA? Mina care a lucrat în Vamă sau ‘telectualu’ Beianu, ajuns mare vedetă naţională, de noaptea trecută? Sigur, nu zice nimeni că ipotezele lansate de jurnaliştii de la Antena 3 sunt de neconstat sau că Beianu ar fi vinovat de ceva, asta vor stabili DOAR organele de anchetă. Nimănui nu-i vine a crede, oricum… Dar simplul fapt că preşedintele vostru de CJ, măi… PNL-işti, a ajuns într-un asemenea scenariu, într-un scandal atât de… ruşinos, este suficient pentru o demitere ca la carte! De IERI!

Sincer, dacă era vreun PSD-ist într-o situaţie similară, eraţi toţi în stradă şi vă dădeaţi cu tot curu’ de asfalt(de fapt, dădeaţi în gropi, dar, na, aşa e vorba…) că nu are ce căuta la conducerea unei instituţii cineva despre care se zice aşa ceva!

Eu cred că aţi pierdut niţel contactul cu realitatea, pe cuvânt şi fără supărare, mai staţi, mă, şi printre oameni, nu doar în avioane: ştiţi câţi oameni dau dedicaţii la petreceri? Ştiţi câţi români sunt taxatori sau coafeze sau chelneri sau vă strâng vouă gunoiu’ din poartă? Mult mai mulţi decât ăia care, mari ‘telectuali, ajung în vizită la DNA şi în prim-plan la Antena 3 CNN…

Înţelgeţi ce vreau să spun? Cred că nu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

Deputat Marian Mina: „850 de milioane de lei, fonduri suplimentare pentru agricultura naţională”

"850 de milioane de lei, fonduri suplimentare pentru #agricultura naţională. Guvernul condus de social-democratul Marcel Ciolacu a alocat, astăzi, aceşti...

More Articles Like This