sâmbătă, iunie 22, 2024

Deputatul Simona Bucura Oprescu: „Eu cred în PSD Giurgiu- un nou început – şi cred că, în 2024, PSD Giurgiu va avea o victorie frumoasă!”

Must Read

Deputatul PSD Simona Bucura Oprescu a făcut această afirmaţie, marţi, 21 martie, la Conferinţa Judeţeană de Alegeri a OFSD Giurgiu.

„Am venit cu drag la Giurgiu, fiindcă am ştiu că aici vin la prieteni şi la prietene. PSD Giurgiu, un nou început! Şi, da, eu cred în PSD Giurgiu- un nou început- şi cred că, în 2024, PSD Giurgiu va avea o victorie frumoasă!

Să vă spun secretul, să vă spun pe cine mă bazez: mă bazez pe NOI! Pe dumnavoastră. Se spune că, în spatele fiecărui bărbat puternic stă cel puţin o femeie puternică. În spatele domnului preşedinte Mina stăm noi toate!

Şi ia uitaţi-vă, nu-i aşa că cele mai bune dintre cele mai bune femei din Giurgiu sunt aici, în PSD? Dacă noi reprezentăm secretul pentru reuşită, vă daţi seama ce putem să facem împreună?

Să mă chemaţi şi după alegeri, să mă bucur şi eu de victoria de la Giurgiu!

Am intrat în politică în 1996 cu gândul că voi schimba lumea şi încă nu mi-am schimbat credinţa aceasta. Cred că prin PSD şi prin faptul că noi facem politică, putem schimba lumea!

Politica este o meserie frumoasă, prin care poţi face bine multor persoane, poţi schimba un judeţ, o ţară. No,i femeile din PSD, aşa cum acasă ne ţinem copiii şi bărbaţii sănătoşi, şi în politica din România este nevoie să există o reprezentare reală la decizie, cel puţin pe măsura a ceea ce femeile pot!”, a spus, printre altele, deputatul Simona Bucura Oprescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

A treia zi de cod portocaliu, în județul Giurgiu

Valul de căldură va persista și mâine, iar Administrația Națională de Meteorologie a emis un nou cod portocaliu de...

More Articles Like This