duminică, mai 28, 2023

Ce mesaje au transmis deputatul Natalia Intotero şi prefectul de Giurgiu, Florentina Stănculescu, la Conferinţa de alegeri a OFSD Giurgiu?

Must Read

Deputatul Natalia Intotero, prezent la Conferinţa Judeţeană de Alegeri a OFSD, pe 21 martie, a vorbit despre Legile Educaţiei şi despre consultarea publică lansată de PSD, despre învăţământul dual, dar şi despre fenomenul îngrijorător al consumului de droguri în rândul tinerilor şi soluţii pentru combaterea acestuia. La capitolul Politică, Natalia Intotero l-a felicitat pe Marian Mina pentru promovarea femeilor pe listele de la alegerile din 2024, alături de tineri şi de persoane cu experienţă, dar şi pe preşedintele OFSD Giurgiu, Cristina Elena Dinu pentru că a reuşit să facă din această structură una puternică şi unită.

Natalia Intotero

Cheia succesului oricărei organizaţii judeţene stă într-o reprezentare din partea tuturor categoriilor sociale, şi o prezenţă însemnată, alături de doamne, domnişoare, şi a colegilor mai tineri, cât şi a celor cu experienţă. Am venit şi revin la Giurgiu de fiecare dată cu mare drag! O felicit pe Elena pentru că a reuşit şi reuşeşte să ţină echipa OFSD Giurgiu compactă, prin întreaga activitate. Iar faptul că azi, aici, sunt prezente foarte multe colege parlamentar, din diferite zone ale ţării, înseamnă respect şi preţuire pentru tine, Elena. Încă o dată felicitări!„, a declarat Natalia Intotero

La rândul său, prefectul judeţului Giurgiu, Florentina Stănculescu, a declarat:

Florentina Stănculescu

Sunt onorată să mă aflu astăzi, în mijlocul atâtor doamne frumoase, puternice, capabile să îşi apere poziţia în faţa oricui şi să facă faţă oricărei provocări. Dumneavoastră sunteţi dovada că femeia zilelor noastre nu acceptă să rămână în culisele scenei politice. Femeia modernă este implicată şi în viaţa politică, dar este, în primul rând, soţie, mamă, soră, prietenă. Şi de aceea, de foarte multe ori, este copleşită de problemele personale şi acceptă sacrificii personale. Dar, tocmai prin capacitatea ei de a rezista, oferă speranţă pentru noi viziuni politice şi sociale, devenind un model pentru femeile din întreaga lume. Eu zăresc, astăzi, în sală, doamne de la care am învăţat în cariera mea şi cărora ţin să le mulţumesc! De asemenea, zăresc în sală chipuri de tinere care îmi întăresc speranţa că viitorul judeţului Giurgiu este unul luminos. Îmi doresc să fim mereu conştiente de puterea pe care o avem, să mergem întotdeauna înainte, pentru că putem şi, mai ales, pentru că dorim ceea ce este mai bun pentru întreaga societate şi, implicit, pentru judeţul Giurgiu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

GIURGIU: Cod galben de ploi și descărcări electrice, până la ora 23:00

Astăzi, între orele 12:00-23:00, județul Giurgiu se va afla sub o atenționare meteorologică tip cod galben de instabilitate atmosferică...

More Articles Like This