vineri, iunie 14, 2024

Deputatul Elena Dinu, la conferinţa parlamentară „Viziunea femeilor lider pentru o Europă a egalității de șanse”

Must Read

„Am participat astăzi(luni, 20 martie, n.r.), la #Palatul_Parlamentului, la Conferința parlamentară: „Viziunea femeilor lider pentru o Europă a egalității de șanse: reziliența – răspuns la multiplele crize cu care ne confruntăm”, organizată de #Comisia pentru Politică Externă din Camera Deputaţilor.

#Lucrările Conferinței au fost conduse de doamna deputat Rozália Ibolya Biró, președinta Comisiei pentru Politică Externă a Camerei Deputaților și ne-au fost alături doamna Gabriela Firea – ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, doamna Renate Weber – #Avocatul_Poporului, doamna Anna Riatti, reprezentanta #UNICEF în România, și doamna Alina Gorghiu președintele interimar al Senatului României.

#DA, putem!” face pași mari în față intr-o societate bazată pe principiul #egalității de șanse între femei și bărbați, putem avea răspunsuri pertinente care să rezolve problemele tuturor, indiferent de gen, doar ca rezultat al #egalității de șanse pe toate palierele sociale și economice.

#Soluțiile crizelor suprapuse care afectează întreaga lume – criza energetică, alimentară, migraționistă, dar și războiul și traficul de persoane – vor veni doar ca urmare a unei strânse #colaborări dintre bărbații și femeile care fac parte din arcul decizional”- preşedinte OFSD Giurgiu, deputat Cristina Elena Dinu.

Mai multe fotografii de la eveniment, AICI: https://www.facebook.com/CristinaElenaDinuu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

FOTO/VIDEO: Intervențiile pompierilor giurgiuveni, pe timpul și după codul roșu și portocaliu de vreme severă

În urma fenomenelor meteo periculoase care s-au înregistrat, în această noapte, în municipiul Giurgiu și în mai multe comune...

More Articles Like This