luni, iunie 17, 2024

Deputat Marian Mina: „CJ Giurgiu a făcut praf şi proiectul pentru Centura de Vest a municipiului”

Must Read

„PNL-iştii se bat cu pumnii în piept că fac ei campus ca-n Statele Unite, dar nu sunt în stare să realizeze 12 kilometri de drum! Consiliul Judeţean Giurgiu a făcut praf şi proiectul pentru Centura de Vest a municipiului Giurgiu. A anulat licitaţia de peste 300 de milioane de lei şi a pierdut toţi banii din POIM!

„Beianu-pierde-tot” n-ar trebui să mai iasă în presă susţinând că atragerea de fonduri europene este o prioritate pentru el. Prioritatea lui o reprezintă SF-urile şi consultanţa, se ştie!

Băieţii ăştia de la #PNL NU reclădesc nimic şi NU dezvoltă nimic, doar #distrug şi #subdezvoltă Giurgiu”, a scris preşedintele PSD Giurgiu, deputat Marian Mina, pe Facebook, distribuind un articol ce a apărut pe site-ul economedia.ro.

Iată ARTICOLUL: https://economedia.ro/cnair-si-consiliul-judetean-giurgiu-rateaza-proiectul-centurii-de-vest-a-municipiului-cj-giurgiu-a-anulat-licitatia-de-303-de-milioane-lei-iar-constructorul-ibb-a-depus-contestatie-la-cnsc-impotriva.html?fbclid=IwAR2mgx27wV40wlWbynb_AW5ijXO3TIW7Dk_39hAA5MzEnfep6wUPMVQX8XM#.ZBlIpdf8u_Z

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

FOTO/VIDEO: Intervențiile pompierilor giurgiuveni, pe timpul și după codul roșu și portocaliu de vreme severă

În urma fenomenelor meteo periculoase care s-au înregistrat, în această noapte, în municipiul Giurgiu și în mai multe comune...

More Articles Like This