sâmbătă, decembrie 2, 2023

FOTO: Dispensar modern, la Stoeneşti

Must Read

Clădirea care, pe vremuri, a fost Maternitatea din Stoeneşti a devenit, în timp, dispensar medical. Una dintre promisiunile făcute cetăţenilor de către primarul social-democrat Ene Ilie a fost aceea că va moderniza imobilul. Şi aşa a şi făcut.

Cu fonduri de la bugetul local a reabilitat, a modernizat şi a dotat dispensarul uman, iar astăzi, 17 martie, a avut loc inaugurarea lucrărilor care au început în decembrie anul trecut. La evenimentul de azi au fost invitaţi deputaţii PSD de Giurgiu, Marian Mina şi Cristina Elena Dinu, alături de cei din echipa primarului Ene Ilie.

În dispensar au cabinete medicul de familie şi un medic stomatolog, dar au fost reamenajate şi celelalte încăperi destinate pacienţilor şi cadrelor medicale. Mobilierul a fost înlocuit în totalitate cu unul nou, la fel şi aparatura medicală, iar încălzirea se va face, de acum, printr-o centrală pe lemne.

Valoarea lucrărilor este de circa 360.000 de lei.

Primarul Ene Ilie le-a mulţumit pentru sprijin celor doi demnitari şi a dat asigurări că va duce la îndeplinire toate promisiunile făcute giurgiuvenilor din Stoeneşti. Cele mai importante proiecte viitoare sunt introducerea canalizării, a reţelei de gaze naturale, asfaltarea ultimilor 6 kilometri rămaşi nemodernizaţi, dar şi amenajarea unui sediu nou pentru Primăria Stoeneşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

GALERIE FOTO: Cum a fost la Giurgiu, de Ziua Naţională? VEZI AICI!

Sute de giurgiuveni din municipiu au sărbătorit împreună, azi, Ziua Naţională a României. Manifestările de 1 Decembrie au debutat...

More Articles Like This