sâmbătă, decembrie 2, 2023

VIDEO. Beianu se plânge că „n-a făcut o afacere” cu şefia CJ Giurgiu. Marian Mina îi răspunde: „Păi, ce, domnule preşedinte, aşa ar fi trebuit?”

Must Read

Declaraţie uluitoare la finalul conferinţei de presă de azi a preşedintelui Consiliului Judeţean Giurgiu. Dumitru Beianu îi spune unui ziarist că, de când e şef la judeţ, toate nenorocirile s-au adunat în dreptul lui.

„De când sunt preşedinte, firma mea e aproape în faliment, am şapte dosare penale, în 3 ani de zile n-am avut decât trei zile de concediu şi, dacă mă gândesc, mai găsesc nişte chestii. Eu nu sunt deloc convins că am făcut o „afacere” cu preşedinţia” asta. Aşa că…”.

L-am întrebat pe fostul preşedinte al CJ Giurgiu, Marian Mina, ce părere are despre o asemenea declaraţie a unui şef de judeţ şi iată ce ne-a răspuns:

„E simplu. PNL-istul Dumitru Beianu îşi dă iar arama pe faţă. Zice că nu a făcut o „afacere” cu şefia CJ Giurgiu. Păi, ce, domnule preşedinte, aşa ar fi trebuit???

Am văzut că Dumitru Beianu îi face o confesiune unui ziarst şi i se plânge acestuia că, de când e şef la judeţ, firma lui e aproape în faliment, are şapte dosare penale şi şi-a luat doar trei zile de concediu. Ne-aţi emoţionat pe toţi! Doar că, în primul rând, n-aveţi voie să mai aveţi vreo firmă, cu atât mai puţin să vă lăudaţi cu asta. Pentru că, dacă aveţi şi contracte încheiate cu autorităţile locale giurgiuvene, e penală rău! Şi mai creşte cifra aia. Oricum, sunteţi nr.1 în administraţia din România, dar doar la capitolul dosare penale. Asta, după ce, şi-aşa, i-aţi bătut pe toţi la traseism.

Concediul dvs. nu are relevanţă pentru giurgiuveni şi, chiar dacă n-aţi plecat, tot NU se vede dezvoltarea în Giurgiu, aşa că aţi pierdut timp preţios şi dvs., dar mai ales judeţul nostru!

De aceea, domnule Beianu, vă întreb, dacă sunteţi atât de nefericit că nu v-a ieşit „afacerea”(deşi ne îndoim toţi), de ce nu plecaţi acasă?”

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

GALERIE FOTO: Cum a fost la Giurgiu, de Ziua Naţională? VEZI AICI!

Sute de giurgiuveni din municipiu au sărbătorit împreună, azi, Ziua Naţională a României. Manifestările de 1 Decembrie au debutat...

More Articles Like This