sâmbătă, martie 25, 2023

Parlamentarii PSD de Giurgiu, întâlnire de lucru cu ministrul Transporturilor

Must Read

Ieri, 7 martie, parlamentarii PSD de Giurgiu, deputaţii Marian Mina, Cristina Elena Dinu şi senatorul Robert Cazanciuc au avut o întâlnire cu vicepremierul şi ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu. „Discuţiile au vizat cele mai importante #proiecte de infrastructură ale judeţului #Giurgiu, care se află în coordonarea Ministerului Transporturilor.

Centura ocolitoare a municipiului Giurgiu şi problemele apărute în procedura de licitaţie a unei părţi a acesteia, Podul de Grădiştea şi reabilitarea infrastructurii feroviare din judeţ, precum şi posibilitatea realizării unor investiţii în Portul Giurgiu, respectiv în infrastructura fluvială, au fost cele mai importante subiecte pentru care am cerut sprijinul conducerii Ministerului Transporturilor”, au transmis parlamentarii PSD de Giurgiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

Ce mesaje au transmis deputatul Natalia Intotero şi prefectul de Giurgiu, Florentina Stănculescu, la Conferinţa de alegeri a OFSD Giurgiu?

Deputatul Natalia Intotero, prezent la Conferinţa Judeţeană de Alegeri a OFSD, pe 21 martie, a vorbit despre Legile Educaţiei...

More Articles Like This