sâmbătă, iunie 22, 2024

DE CE şi-a schimbat PNL-ul adjunctul de la Inspectoratul Şcolar Giurgiu?

Must Read

Freamătă învăţământul giurgiuvean, zilele astea, după ce inspectorul şcolar adjunct Elena Ţincu(susţinută de PNL) a fost schimbată din funcţie cu un alt profesor pe numele său Costel Ciochir(profesor de fizică la Liceul Viceamiral „Ioan Bălănescu”).

Nu ştim dacă domnul profesor este membru PNL, dar e evident că e susţinut de ei, că doar nu s-or fi decis liberalii, dintr-o dată, aşa, să nu penelizeze chiar tot Inspectoratul Şcolar Judeţean. Ce-ar mai fi?

Avem şi acum aceeaşi manevră ca în cazul inspectorului general al IŞJ, când Adelina Sârbu a fost dată la o parte şi a fost promovat dl. Ghimpeţeanu(profesor de sport la Liceul Cartojan). Sigur, dânsul susţine că nu e pus de PNL, dar alt partid n-avea cum să-l pună, că Ministerul Educaţiei e la ei. În fine, chestie de curaj şi de asumare.

Nici atunci şi nici la mutarea asta recentă, PNL-iştii n-au ieşit cu vreo explicaţie. Dacă n-a mai fost bună doamna Ţincu, de ce n-a mai fost, dacă e mai bun domnul Ciochir, de ce e mai bun? Cine din PNL Giurgiu o susţinea pe doamna Ţincu, cine-l susţine pe Ciochir? Are schimbarea asta vreo legătură cu faimosul campus profesional? Sau cu ce?

Oricum, mai important decât toate acestea este: când o să aflăm şi noi despre schimbări în bine, în esenţa învăţământului giurgiuvean?! Ca să nu mai fim, an după an, la coada clasamentului când vine vorba despre rezultatele de la evaluarea naţională şi de la bacalaureat?

Noroc că-şi mai pozează, din când în când, doamna deputat Horga diploma de bac, că le mai dă tinerilor câte un imbold, aşa! Nu ştim exact la ce le dă imbold, pentru că minuni n-a făcut…

Nici ea şi nici colegii ei din PNL, în orice funcţie s-ar afla. Din niciun punct de vedere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

A treia zi de cod portocaliu, în județul Giurgiu

Valul de căldură va persista și mâine, iar Administrația Națională de Meteorologie a emis un nou cod portocaliu de...

More Articles Like This