sâmbătă, iunie 22, 2024

GIURGIU: Gata, s-au pus cu tunurile pe directorul Liceului din Mihăileşti!

Must Read

Vă spuneam, la începutul lunii februarie, că am aflat că, la o şedinţă a PNL Giurgiu cu primarii, edilul din Mihăileşti, Mihai Dobre, i-ar fi sugerat preşedintelui Dan Motreanu nişte schimbări, pe ici pe colo, prin locuri esenţiale.

Surse ne-au transmis atunci că edilul ar fi vrut capul directorului liceului din Mihăileşti, dar şi pe cel al şefului de post din oraş, respectiv pe cel al unui poliţist din IPJ Giurgiu.

Cu directorul liceului „Tiu Dumitrescu” se pare c-o rezolvă rapid, adică cel puţin încearcă. Vai, dar ce „coincidenţă”!

Mai mulţi profesori(nu ştim nici câţi, nici care sunt ei) au transmis către o parte a presei locale un memoriu în care o acuză pe directoare de „ilegalităţi” în ceea ce priveşte nişte concursuri pentru două posturi nedidactice. Nu aflăm, însă, din memoriu când au fost concursurile cu pricina, ceea ce ne face să ne întrebăm: dacă s-au desfăşurat mai demult, de ce au ieşit abia acum cu informaţiile? Nu cumva e ditamai presiunea(suntem diplomaţi) aici?

De ce s-au supărat pe directoare fix când nici primarul se pare că n-o mai vrea?

Evident, în acest caz, s-a sesizat şi conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean care, foarte preocupată de calitatea actului educaţional, mai ales când, se pare, e vorba despre directori care nu sunt pe placul celor din PNL, dă asigurări că va face o anchetă. Noi am auzit că, deja, şeful IŞJ ar fi avut o întâlnire cu doamna director şi că i-ar fi cerut demisia. Vom verifica informaţia şi vom reveni asupra subiectului!

Oricum, dacă o schimbă din funcţie pe doamna director, ce facem, să ne aşteptăm şi la ceilalţi doi care ar fi pe lista primarului? Şi, dacă i se îndeplineşte primarului presupusa dorinţă, ne putem rezerva şi noi dreptul să ne adresăm instanţei pentru că ne-a acuzat că am minţit şi ne-a ameninţat cu un proces?

Sursă foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

A treia zi de cod portocaliu, în județul Giurgiu

Valul de căldură va persista și mâine, iar Administrația Națională de Meteorologie a emis un nou cod portocaliu de...

More Articles Like This