joi, mai 30, 2024

SURSE: Alexandru sau Beianu? PNL e PRAF, la anu’?

Must Read

Surse politice ne-au spus că mâine, la Mihăileşti, ar avea loc o şedinţă a PNL Giurgiu, unde s-ar putea decide „soarta” organizaţiei cu pricina. Mai exact, primarii ar trebui să decidă cine-i va conduce în bătăliile politice, de acum înainte: ori Dumitru Beianu(preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu) ori Alexandru Andrei(deputat).

Cel mai probabil, se întâmplă asta având în vedere că Dan Motreanu a fost promovat ca „MC”(master of ceremony) la învestirea lui Marcel Ciolacu în funcţia de premier, la rocada stabilită. Ce onoare!

Şi s-o fi şi săturat omu’! Oricum, n-avea el timp să-şi bată capul cu micuţa şi foarte agitata filială de la Giurgiu şi nici nu prea a făcut-o. Chestie uşor observabilă din… avion! Ne scuzaţi, domn’ primar, vorba vine!

Dar de acum înainte? Cum să îşi împartă timpul preţios între Bruxelles, Modrogan, Palatul Victoria şi fix Giurgiu, un judeţ atipic dpdv politic şi de care, oricum, n-are ce să-l lege? Nici sufleteşte, nici nicicum. Că nu e de aici şi nici nu a stat prin zonă.

Nu ştim dacă domnul Beianu l-a dus pe Motreanu să-l adape, la Dunăre, cum îi place dumnealui să glumească, dar se pare că nu.

Bun. Revenind, la aceeaşi şedinţă li s-ar propune primarilor PNL să-l susţină pe Alexandru Andrei la conducerea CJ, în 2024(nu e nouă, am mai scris despre asta), şi pe Dumitru Beianu, la Primăria Giurgiu. Aşa ne zic sursele, aşa vă zicem, dar, staţi liniştiţi, că nici nouă nu ne vine a crede! Nu că n-ar fi în stare, că s-au dovedit deja campioni la autosabotaj, dar nu ne vine a crede că atât a mai rămas din marele şi tarele PNL Giurgiu. Să ajungi să alegi între Beianu şi Alexandru Andrei… Atât?

Şi apoi, vă daţi seama cum ar fi şedinţele de CJ, cu Andrei în capul mesei? Vă daţi seama? Închideţi ochii şi imaginaţi-vă! Vă rugăm! :)) Bine, măcar aşa s-ar justifica prezenţa insistentă a domnului deputat în instituţia cu pricina, în sfârşit…

Facem noi mişto, dar nu e de rău, să ştiţi! Bine, nu e de rău pentru adversarii lor politici, desigur. Că pentru ei…

P.S.: Vă ţinem la curent cu detalii din întâlnirea PNL-iştilor! Am fi vrut să le spunem „liberali”, dar, pentru Dumnezeu, au ajuns să aleagă între doi care, într-o vreme, se instalaseră foooarte confortabil în sediul PSD! Ghinion!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

Nicolae Barbu şi echipa PSD Giurgiu continuă întâlnirile cu giurgiuvenii. „Giurgiu a stat pe loc, în ultimii 4 ani, iar oamenii vor schimbare”

Echipa de campanie a PSD Giurgiu şi candidatul social-democrat la funcţia de primar, Nicolae Barbu, au mers, seara trecută,...

More Articles Like This