sâmbătă, decembrie 2, 2023

Când fu’ Tică, nu fu’ Toma, când fu’ Toma, nu fu’ Tică. PNL o are mică?!

Must Read

Distracţie maximă, la PNL Giurgiu. Şi-o trag la gioale băieţii, în ultima vreme, de-or să se schilodească unii pe alţii, suficient cât să îngroape organizaţia în care, şi-aşa, au mai rămas cu sufletul şi cu buzunarul minus trei (-3).

Surse demne de toată încrederea, ca întotdeauna, ne-au transmis că junele Dumitru Beianu, la petrecerea de sfârşit de an a Consiliului Judeţean Giurgiu, i-a invitat şi pe primarii PNL. Ce frumos! Măcar nu mai stau oamenii cu orele, în secretariat, să-l aştepte ca să-i zică două-trei vorbe. Îl vezi pe Tică o dată pe an? Eşti barosan!

Nasol e că dl. Tică ar fi făcut asta fără să-i spună lui sau să-l invite şi pe Toma Petcu. Cel care, între noi fie vorba, poate fi un succesor redutabil al absentului Dan Motreanu. Cam singurul, de altfel. Chestie pe care o ştie şi Tică, dar o ştie şi Motreanu. Şi nu le place.

Aceleaşi surse ne-au dat asigurări că domnul Beianu le-ar fi făcut, toată seara, serenade la ureche celor maximum cinci primari care s-au prezentat. Cică le-ar fi cântat doar despre deputatul Alexandru Andrei şi despre cât de minunat ar fi el pentru judeţul Giurgiu, în funcţia de preşedinte al CJ Giurgiu.

Sursă foto: sursele noastre, of course 😀

Da, aşa zicem şi noi, nicio problemă! Dar să nu fie remunerată funcţia şi firmele familiei sale să aibă interzis la contracte pe drumuri, cămine de bătrâni etc… Sora lui să nu fie subprefect, soţia să renunţe la avocatură, cumnatul NU în poliţie, chestii d-astea. Amin!

Suntem convinşi că, dacă dl. Tică nu băga placa asta, tăceau şi primarii şi se bucurau şi ei de o seară frumoasă, în compania celor care, de decenii, îi ajută să facă proiecte. Poate că se bucurau şi de prezenţa preşedintelui Beianu, dar e greu de demonstrat. 😁

Oricum, din cei cinci primari ei mai au vreo trei. Pe Luca şi Andrei. 😘

Şi când o veni Tomiţă, vă dă foc la… veveriţă! Scuzaţi, aşa rimează!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

GALERIE FOTO: Cum a fost la Giurgiu, de Ziua Naţională? VEZI AICI!

Sute de giurgiuveni din municipiu au sărbătorit împreună, azi, Ziua Naţională a României. Manifestările de 1 Decembrie au debutat...

More Articles Like This