sâmbătă, iunie 22, 2024

Giurgiu, sub Cod Galben de vânt

Must Read

Atenție, vânt puternic!

Până la ora 19:00, județul Giurgiu se află sub o atenționare meteorologică tip Cod Galben de intensificări locale ale vântului, cu viteze la rafală ce vor depăși 55-60 km/h.

🌳Pe timpul atenționării meteorologice, vă recomandăm să evitați deplasarea în zone cu panouri publicitare, copaci sau stâlpi de electricitate care ar putea fi doborâți.

🏘Nu treceți prin dreptul clădirilor aflate în construcție sau care prezintă elemente arhitectonice ce pot fi smulse de vânt și nu vă adăpostiți aproape de construcții improvizate.

🏡 Întrerupeți activitățile în aer liber și adăpostiți-vă în locuințe sau în spații care să vă asigure protecția!

🚙 Parcați autoturismele în locuri ferite!

🏗 Nu atingeți firele căzute la pământ!

🔥 În condiții de vânt, folosirea focului deschis în gospodării sau arderea vegetației uscate sunt foarte periculoase. Într-o clipă de neatenție, vântul puternic poate propaga focul la clădiri, depozite, păduri etc.

🚬 Nu aruncați resturi de țigară sau bețe de chibrit aproape de căpițele de fân sau de locurile în care sunt depozitate furaje, lemne de foc, substanțe inflamabile sau alte materiale combustibile.

👨‍👧‍👧Supravegheați copiii, astfel încât aceștia să nu se joace cu focul!

📱Pentru informații utile referitoare la manifestarea fenomenelor meteorologice periculoase, descărcați aplicația DSU din Google Play Store și AppStore.

Comunicat şi foto: ISU Giurgiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

A treia zi de cod portocaliu, în județul Giurgiu

Valul de căldură va persista și mâine, iar Administrația Națională de Meteorologie a emis un nou cod portocaliu de...

More Articles Like This