sâmbătă, decembrie 2, 2023

FOTO/VIDEO-GIURGIU: Incendiu violent, într-un bloc de pe Negru Vodă. Proprietarii apartamentului nu erau acasă. Pompierii au salvat pisica acestora

Must Read

Un incendiu a izbucnit, în această după-amiază, într-un apartament situat într-un bloc de pe strada Negru Vodă, la etajul IV.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu cu autospeciala pentru intervenție și salvare de la înălțime, o descarcerare, două autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj CBRN și trei ambulanțe SAJ.

„În momentul în care au ajuns echipajele, incendiul se manifesta violent, atât în balconul apartamentului, cât și în interior. Când s-a produs evenimentul, proprietarii nu se aflau la domiciliu. Pompierii au salvat pisica acestora, pe care au găsit-o într-una din camere.

Două femei, cu vârste aproximative de 41 și 84 de ani, care s-au speriat când au văzut incendiul, au fost monitorizate de echipajele SAJ, la locul evenimentului”, a transmis ISU Giurgiu care a precizat că circa 10 persoane din clădire s-au autoevacuat.

ISU Giurgiu a revenit cu amănunte, în jurul orei 19.00: „Din păcate, în apartamentul în care a izbucnit incendiul pagubele au fost însemnate. Au ars, printre altele, centrala termică, mobilierul din sufragerie și bucătărie, aragazul, frigiderul și articole textile. S-au deteriorat tavanele, pereții imobilului și restul mobilierului din casă.

În apartamentul unui vecin, la etajul III, s-au deteriorat pereții, tocăria din PVC de la balcon, coșul de la centrala termică, parchetul pe o suprafață de aproximativ 45 mp și mobilier.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost scurtcircuitul”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

GALERIE FOTO: Cum a fost la Giurgiu, de Ziua Naţională? VEZI AICI!

Sute de giurgiuveni din municipiu au sărbătorit împreună, azi, Ziua Naţională a României. Manifestările de 1 Decembrie au debutat...

More Articles Like This