vineri, iulie 19, 2024

Ziua Naţională, sărbătorită ROMÂNEŞTE şi la Ulmi

Must Read

Giurgiuvenii din Ulmi au sărbătorit Ziua Naţională a României aşa cum se cuvine, pe 1 Decembrie. Mai întâi, au asistat la o slujbă religioasă şi, ulterior, la depuneri de coroane, la Monumentul Eroilor din localitate.

La eveniment, au participat şi preşedintele PSD Giurgiu, deputatul Marian Mina, dar şi preşedintele OFSD Giurgiu, deputat Cristina Elena Dinu.


La invitaţia domnului primar Petre Nicolae, am participat, pe 1 Decembrie, la manifestările organizate cu prilejul Zilei României şi în comuna amintită.
După ceremonialul religios şi momentul depunerii de coroane, giurgiuvenii din Ulmi s-au bucurat de o masă populară pe cinste. A fost un eveniment reuşit, ca întotdeauna! Felicitări, domnule primar, pentru tot ce faceţi pentru comunitatea dumneavoastră şi mulţumesc pentru invitaţie
!”, a declarat Marian Mina.

Şi la Ulmi, giurgiuvenii au servit câte o porţie de fasole, gătită cu drag de bucătarii care au spus că au pregătit mâncarea după o reţetă specială, pentru ca petrecerea de 1 Decembrie să fie pe măsură!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

Deputat Marian Mina: „850 de milioane de lei, fonduri suplimentare pentru agricultura naţională”

"850 de milioane de lei, fonduri suplimentare pentru #agricultura naţională. Guvernul condus de social-democratul Marcel Ciolacu a alocat, astăzi, aceşti...

More Articles Like This