vineri, martie 24, 2023

Ziua Naţională, sărbătorită ROMÂNEŞTE şi la Ulmi

Must Read

Giurgiuvenii din Ulmi au sărbătorit Ziua Naţională a României aşa cum se cuvine, pe 1 Decembrie. Mai întâi, au asistat la o slujbă religioasă şi, ulterior, la depuneri de coroane, la Monumentul Eroilor din localitate.

La eveniment, au participat şi preşedintele PSD Giurgiu, deputatul Marian Mina, dar şi preşedintele OFSD Giurgiu, deputat Cristina Elena Dinu.


La invitaţia domnului primar Petre Nicolae, am participat, pe 1 Decembrie, la manifestările organizate cu prilejul Zilei României şi în comuna amintită.
După ceremonialul religios şi momentul depunerii de coroane, giurgiuvenii din Ulmi s-au bucurat de o masă populară pe cinste. A fost un eveniment reuşit, ca întotdeauna! Felicitări, domnule primar, pentru tot ce faceţi pentru comunitatea dumneavoastră şi mulţumesc pentru invitaţie
!”, a declarat Marian Mina.

Şi la Ulmi, giurgiuvenii au servit câte o porţie de fasole, gătită cu drag de bucătarii care au spus că au pregătit mâncarea după o reţetă specială, pentru ca petrecerea de 1 Decembrie să fie pe măsură!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

Ce mesaje au transmis deputatul Natalia Intotero şi prefectul de Giurgiu, Florentina Stănculescu, la Conferinţa de alegeri a OFSD Giurgiu?

Deputatul Natalia Intotero, prezent la Conferinţa Judeţeană de Alegeri a OFSD, pe 21 martie, a vorbit despre Legile Educaţiei...

More Articles Like This