vineri, iulie 19, 2024

FOTO: Cum au sărbătorit giurgiuvenii din Comana Ziua Naţională a României

Must Read

Dublă sărbătoare, la Comana, de 1 Decembrie. Giurgiuvenii din comuna amintită au participat atât la manifestările dedicate Zilei Naţionale a României, dar şi la inaugurarea noului sediu al Primăriei.

„La Mulţi Ani, România! La Mulţi Ani, români! Astăzi, 1 Decembrie 2022, am sărbătorit Ziua Naţională a României. Au fost depuse coroane la Monumentul Eroilor şi, totodată, a fost inaugurat şi sfinţit noul sediu al Primăriei Comana. Am sărbătorit româneşte, ca la Comana”, a scris pe Facebook primarul Aurel Enache.

La eveniment a fost prezent şi preşedintele PSD Giurgiu, deputatul Marian Mina.

„La invitaţia domnului primar Aurel Enache, am participat la manifestările dedicate Zilei Naţionale a României, la #Comana.

A fost dublă sărbătoare pentru giurgiuvenii de acolo, deoarece a fost inaugurat şi noul sediu al Primăriei Comana, o clădire modernă, aşa cum merită una dintre cele mai frumoase comune din judeţ. A fost, ca întotdeauna, un eveniment deosebit, îl felicit pe domnul primar pentru #realizări şi îi mulţumesc pentru invitaţie!

Este o bucurie pentru mine să fiu în mijlocul #giurgiuvenilor, mai ales într-o zi atât de importantă pentru noi toţi.

La Mulţi Ani, România! La Mulţi Ani, români de pretutindeni!”, a transmis Marian Mina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

Deputat Marian Mina: „850 de milioane de lei, fonduri suplimentare pentru agricultura naţională”

"850 de milioane de lei, fonduri suplimentare pentru #agricultura naţională. Guvernul condus de social-democratul Marcel Ciolacu a alocat, astăzi, aceşti...

More Articles Like This