luni, aprilie 22, 2024

Bolid de lux, căutat de autorităţile din Rusia, oprit în Vama Giurgiu

Must Read

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au descoperit și indisponibilizat, până la finalizarea cercetărilor, un autoturism aflat în atenția autorităţilor din Rusia. 

 La data de 04.12.2022, în jurul orei 01.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pe sensul de intrare în țară, un autoturism marca Mercedes, model GLE 350 D, an fabricație 2016, condus de un cetățean irakian, în vârstă de 41 ani.

  Cu ocazia efectuării verificărilor, polițiștii de frontieră giurgiuveni au constatat faptul că autoturismul se află în atenția autorităților din Rusia, din anul 2017, figurând ca fiind furat.

Conducătorul autoturismului a declarat poliţiştilor de frontieră că intenționa să ducă autoturismul în Irak și nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta figura ca fiind furat.

Bunul sus-menționat, estimat la o valoare de 200.000 lei, a fost indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracţiunii de „tăinuire” , faptă prevăzută și pedepsită de art. 270, alin. 1 din Codul Penal.

Comunicat de presă ITPF Giurgiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

ISU Giurgiu: Cod galben de vânt, până diseară

Județul Giurgiu se află sub o atenționare meteorologică tip cod galben de vânt până diseară, la ora 21:00. Astfel,...

More Articles Like This