joi, iulie 25, 2024

Ipocrizia PNL şi AUR întrece orice imaginaţie, la Giurgiu. Liberalul Dan Păsat, primarul cu 3 ani de puşcărie, e bine mersi, nu-i cere nimeni demisia

Must Read

Toate publicaţiile prietene ale PNL Giurgiu, dar şi susţinători(cu funcţii publice) ai acestui partid au tăbărât pe fostul director al DGASPC Giurgiu, Cătălin Lupu, şi au început o campanie agresivă împotriva lui şi a PSD, numindu-l “infractor” şi acuzând conducerea PSD Giurgiu că l-a susţinut pentru a ocupa funcţia de consilier la Prefectura Giurgiu.

Urlă de 2 zile neîncetat: “demisiaaa”, au aruncat cu zoaie pe Facebook, aşa cum ne-au obişnuit, încă din 2016. La asta se pricep de minune, nu încape îndoială.

În plus, “corecţii” de la AUR, foarte vocali pe reţelele de socializare, în ultima vreme, promovează şi nişte cartoane cu imaginea lui Lupu şi a prefectei, cu sigla PSD şi cu textul: “partid de infractori şi de condamnaţi penal”. Tot ei anunţă şi că vor protesta, în faţa Prefecturii, în acest caz.

Şi pentru unii şi pentru ceilalţi scriem acest articol, pentru a le reaminti următoarele:

PNL a susţinut, în 2020, candidatura lui Dan Păsat pentru funcţia de primar al comunei Bucşani. Dan Păsat care a făcut 3 ani de închisoare. CITIŢI AICI: https://www.mediafax.ro/social/dan-pasat-condamnat-definitiv-la-trei-ani-de-inchisoare-cu-executare-fostul-deputat-pdl-s-a-predat-la-sectia-4-politie-11760543

Dan Păsat a fost prezent inclusiv la şedinţa Ligii Aleşilor Locali, sâmbătă, 12 noiembrie. Poza cu el în sală a apărut pe site-ul Eveniment GR, AICI.

Apoi, primarul oraşului Mihăileşti, Mihai Dobre, este cel care a candidat din partea PNL, la localele din 2020, deşi are o decizie definitivă a ANI de incompatibilitate. Nu ar mai fi avut voie să ocupe timp de 3 ani nicio funcţie publică, dar iată-l şi pe el, bine mersi, primar şi chiar ales în funcţia de prim-vicepreşedinte al Ligii Aleşilor Locali ai PNL Giurgiu.

Alo, PNL, AUR, băieţi, chiar nu vă e niciun pic de ruşine? Cei doi sunt PRIMARI, au în mână destinele unei comunităţi, ei nu mai sunt, pentru voi, “infractori”, “condamnaţi”? Până unde veţi ajunge cu dubla măsură şi cu ipocrizia?!

Cătălin Lupu(care azi şi-a dat demisia de la Prefectură) a primit, într-adevăr, în urmă cu 15 ani, o condamnare cu suspendare. N-a fost deţinut, ca Păsat. Păsat de ce are voie să fie primar şi Lupu n-are voie să fie consilier la Prefectură?

Păsat a spus, cu orice ocazie, că el şi-a ispăşit pedeapsa şi că are, astfel, dreptul să fie primar… Deci, Lupu de ce n-ar avea voie să fie consilier la Prefectură? Doar pentru că este susţinut de PSD?

În plus, atunci când a fost angajat Cătălin Lupu în cadrul Prefecturii Giurgiu, nu s-a încălcat nicio lege, iar referatul de legalitate a fost semnat chiar de doamna Voevozeanu (PNL) cea care acum este subprefect.

AUR şi PNL, în afară de „gură mare”, agresivitate şi campanii anti-PSD mai aveţi ceva de oferit României?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

ANUNŢ DE VÂNZARE PRIN LICITAŢIE PUBLICĂ

ANUNT DE VANZARE PRIN LICITATIE PUBLICA      COMPANIA NATIONALA ADMINISTRATIA PORTURILOR DUNARII FLUVIALE SA GIURGIU, cu sediul in Soseaua    Portului...

More Articles Like This