vineri, iunie 21, 2024

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, la Giurgiu: “Îmi doresc ca Marian Mina să fie din nou preşedintele CJ. În 2023, se va întoarce ca reprezentant al Guvernului în teritoriu, respectiv ca PREFECT!”

Must Read

Preşedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a făcut această declaraţie în cadrul Conferinţei Judeţene de alegeri a PSD Giurgiu ce a avut loc pe 10 noiembrie.

Eu niciodată n-am să mă întorc în trecut şi, dacă sunteţi astăzi în sală, înseamnă că vreţi să construim la Giurgiu ceva solid, ceva pe principii corecte, cu respect între dumneavoastră, cu o consultare mai largă a conducerii aleasă azi, astfel încât, nimeni, niciodată, să nu mai atenteze la temelia PSD Giurgiu.

Este evident că suntem partidul care are cele mai bune soluţii, la nivel local şi central. Este evidentă diferenţa între performanţa administrativă a lui Marian Mina şi cea a actualului preşedinte al Consiliului Judeţean. De aceea, din punctul meu de vedere, câştigul PSD Giurgiu o să vină normal.

Dacă v-aţi hotărât să aveţi o echipă nouă, trebuie să îi şi fiţi alături, iar Marian Mina trebuie să se ridice la aştepările dumneavoastră şi să schimbe modul de management intern în organizaţia dumneavoastră. PSD trebuie să se deschidă, să aducă, în afară de cei păcăliţi, şi oameni noi, să creăm o perspectivă şi după noi, pentru PSD. (…) În 2024, vom avea câştigători şi piezători, este corect să fie aşa. Avem oamenii, avem determinare şi rezultate ca să-i lămurim pe români că soluţia o reprezintă administraţia social-democrată, atât la nivel naţional, cât şi la nivel local(…).

Giurgiu este o poartă de intrare a străinilor în România, astfel că judeţul Giurgiu trebuie administrat exemplar, sunteţi primii care aveţi contact cu cei care vin în ţara noastră. Iar eu îmi doresc ca Marian să fie din nou preşedintele Consiliului Judeţean şi să vină cu un astfel de proiect, pentru că standardul trebuie ridicat. Am mai luat o decizie (…) când voi ajunge premier, Marian Mina se va întoarce ca şi reprezentat al Guvernului în judeţ, respectiv ca prefect. Cred că în acel moment vom intra în linie dreaptă pentru viitoarele alegeri”, a declarat, la Giurgiu, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

A treia zi de cod portocaliu, în județul Giurgiu

Valul de căldură va persista și mâine, iar Administrația Națională de Meteorologie a emis un nou cod portocaliu de...

More Articles Like This