vineri, decembrie 2, 2022

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu: “Teleportările s-au suspendat pe o perioadă nedeterminată!”

Must Read

Pe de altă parte, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat, la Giurgiu, la Conferinţa din 10 noiembrie, că îşi doreşte ca primarii care au plecat înainte de alegerile din 2020 să revină, însă, a precizat el, după acest moment: “teleportările s-au suspendat pe o perioadă nedeterminată”.

„Pe drum(spre Giurgiu, n.r.), am hotărât ceva cu domnul Paul Stănescu. Pentru că sunt, în sală, foarte mulţi dintre primarii care au câştigat din partea PSD, dar şi dintre cei care nu au câştigat la ultimele alegeri sub sigla PSD, o să vă anunţ o decizie foarte importantă: teleportările s-au suspendat pe o perioadă nedeterminată.  

Cred că este cazul să ne aducem colegii înapoi, acesta este spiritul PSD. Au existat nişte momente în care primarii au fost păcăliţi, prin diverse metode, influenţe şi din exterior, dar şi din interior. Şi cred că sunt cel mai îndreptăţit să vă spun aceste lucruri. (…)

Nu există urcuş fără coborâş, iar cel mai important este că cei care au plecat, la un moment dat, au regretat acest lucru.

Împreună am încercat să construim, aşa cum vrem şi acum, şi cu Sorin Grindeanu, dar şi cu Gabriela Firea, să creăm un alt climat între noi. Este un moment în care să ne amintim că suntem colegi, că trebuie să ne ajutăm unul pe celălalt şi în momentele dificile, dar şi să ne bucurăm atunci când îi convingem pe români că noi suntem soluţia corectă.

(…) Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Niciunul dintre noi nu este perfect, fiecare a avut o contribuţie în PSD, dar să nu credem că vreunul dintre noi este peste PSD. PSD este format din noi toţi ca şi o echipă şi trebuie să respectăm acest lucru”, a spus, la Giurgiu, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

FOTO: Cum au sărbătorit giurgiuvenii din Comana Ziua Naţională a României

Dublă sărbătoare, la Comana, de 1 Decembrie. Giurgiuvenii din comuna amintită au participat atât la manifestările dedicate Zilei Naţionale...

More Articles Like This