miercuri, februarie 21, 2024

Haine contrafăcute care, dacă erau vândute, valorau 68.000 de lei, confiscate în Vama Giurgiu

Must Read

Polițiștii de frontieră giurgiuveni au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui autocamion, o cantitate considerabilă de bunuri, constând în articole vestimentare, toate purtând însemnele unor firme consacrate şi care prezentau suspiciuni de contrafacere.

În data de 02.11.2022, în jurul orei 02.00, polițiștii de frontieră giurgiuveni au oprit pentru control, pe sensul de intrare în țară, un autocar, condus de un cetățean turc, în vârstă de 45 de ani, care efectua transport internațional de persoane pe ruta Turcia-Ucraina.

Cu această ocazie, polițiștii de frontieră au descoperit, în cala de bagaje, 350 de articole vestimentare, toate purtând însemnele unor mărci cunoscute, fiind susceptibile a fi contrafăcute.

În cadrul cercetărilor, polițiștii de frontieră au stabilit că bunurile descoperite aparțin unui pasager al autocarului, cetățean turc, în vârstă de 23 de ani. Persoana în cauză nu deţinea documente de provenienţă pentru bunurile sus-menţionate.

Bunurile, în valoare estimată de  68.000 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În prezent, se efectuează cercetări, pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluție legală prin unitatea de parchet.

Comunicat de presă ITPF Giurgiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

O femeie a fost rănită, într-un accident petrecut la Mihăileşti

O femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier ce s-a produs, ieri dimineață, în...

More Articles Like This