sâmbătă, decembrie 2, 2023

Şeful PNL Giurgiu, Dan Motreanu, se crede premier? Ce-are un europarlamentar cu… banii din fondul de rezervă?!

Must Read

Alo, domnule Motreanu, mai uşor cu lauda de sine, că o fi el Giurgiu doar un „punctuleţ” pe GPS-ul dumneavoastră, dar nu suntem proşti!

Am reuşit, cu sprijinul Guvernului Nicolae Ciucă, să asigur suma necesară pentru plata facturilor la căldură în şcolile din municipiul Giurgiu”, scrie pe Facebook, preşedintele PNL Giurgiu, europarlamentarul Dan Motreanu.

Ce-a făcut? Cine a reuşit să asigure? Cum, mă??

Considerăm că este mai mult decât o exprimare nepotrivită, e de-a… dreapta tupeistă chiar, având în vedere că domnul Motreanu n-avea cum să asigure el suma respectivă, întrucât nu e nici prim-ministru şi nici ministru de Finanţe. Cel mult o fi făcut vreun lobby, ceva, însă, de la a da o mână de ajutor municipalităţii, în acest mod, vorbind cu cei din Guvern, şi până la a te lăuda că ai asigurat tu banii pentru încălzire e distanţa atât de mare, ca de la Giurgiu la Bruxelles, parol!

Înţelegem că v-a pus în încurcătură liderul PSD Giurgiu, Marian Mina, cu două întrebări cheie (CITEŞTE AICI!) şi că trebuia să ieşiţi repede cu ceva „local”, de bine, of course, dar nici chiar aşa!

Cum aţi reuşit să asiguraţi dumneavoastră suma necesară pentru facturile la energie electrică, la şcoli? Aţi pus jumătate din bani, din salariul de la Parlamentul European, şi a dat Guvernul cealaltă jumătate(ce înseamnă „cu sprijinul guvernului”?) Aţi pus 70% din buzunar şi 30% au venit din fondul de rezervă sau cum? Că aşa se înţelege.

Nu era mai de bun simţ să scrieţi: Guvernul Ciucă a reuşit să asigure suma(…), în urma discuţiilor pe care le-am purtat etc.?

Sigur că era, dar se pare că nu prea vi se potriveşte.

Altfel, n-aţi răspus la cea mai arzătoare chestiune: „A venit ministrul PNL al Energiei cu vreo variantă de reglementare a preţurilor la energie către Comisia Europeană?”

Mulţumim, ştim că e criză energetică, dar mai ştim şi că aveţi obligaţia, că d-aia sunteţi pe unde v-au pus giurgiuvenii, să faceţi în aşa fel încât să-i puneţi capăt!

Şi abia apoi aveţi tot dreptul să vă bateţi cu pumnul în piept, pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

GALERIE FOTO: Cum a fost la Giurgiu, de Ziua Naţională? VEZI AICI!

Sute de giurgiuveni din municipiu au sărbătorit împreună, azi, Ziua Naţională a României. Manifestările de 1 Decembrie au debutat...

More Articles Like This