luni, iunie 17, 2024

Senatorul Robert Cazanciuc: “Marian Mina are tot sprijinul preşedintelui Marcel Ciolacu. Echipa PSD Giurgiu funcţionează foarte bine şi vom continua în aceeaşi formulă!”

Must Read

Senatorul social-democrat Robert Cazanciuc a vorbit, recent, la Open TV despre alegerile ce vor avea loc în noiembrie, la PSD Giurgiu. El şi-a exprimat convingerea că actuala conducere a organizaţiei îşi va continua munca politică începută.

“La PSD Giurgiu, lucrurile merg foarte bine, în momentul de faţă, şi nu o spun eu, neapărat, fiind mai nou în echipă, dar o spun cei care sunt de foarte mult timp în jurul organizaţiei. Actuala echipă, cu Marian Mina şi Elena Dinu la Camera Deputaţilor şi cu mine la Senat, funcţionează foarte bine şi funcţionează chiar ca o echipă. Ne întâlnim, discutăm cu plăcere, ne vedem cu oamenii şi chiar încercăm să ajutăm cât putem de mult Giurgiu.

La începutul lunii noiembrie, vor fi alegeri pentru conducerea PSD Giurgiu. Lucrurile sunt foarte clare, începând de la Bucureşti şi până la Giurgiu, Marian Mina conduce foarte bine şi trebuie să conducă în continuare echipa, are tot sprijinul preşedintelui Marcel Ciolacu, deci nu există niciun fel de dubiu. Am mai auzit discuţii pe la colţuri şi cred că ele vor rămâne la colţuri.

Mergem în continuare în actuala formulă. Marian Mina are o expertiză foarte bună pe zona de administraţie şi pe zona de transporturi şi foloseşte lucrul ăsta şi în partid şi în Parlament. Elena Dinu ştie foarte bine şi administraţie şi sănătate şi foloseşte din plin asta şi în partid şi în Parlament. Eu, după cum v-am spus, încerc să înţeleg…, cel puţin pe zona această complexă, complicată şi în care, oricum, din start, jumătate de oameni sunt nemulţumiţi(se referă la Justiţie, n.r.). Sper ca echipa aceasta să continue la Giurgiu şi să facă lucruri bune, nu doar pentru PSD, ci pentru toţi oamenii care au aşteptări de la noi!”, a declarat senatorul Robert Cazanciuc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

ISU Giurgiu: Cod galben de caniculă, astăzi şi mâine

Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de caniculă, valabil astăzi și mâine, în județul Giurgiu. În...

More Articles Like This