sâmbătă, aprilie 20, 2024

Hopa! S-a trezit şi prinţesa din pădurea PNL-istă, odihnită şi nebăgată în seamă!

Must Read

Pe domniţa PNL-istă Gabi Horga, atent aşezată în capu’ la lista PNL Giurgiu pentru parlamentarele de anul trecut, graţie pretenului Dan Motreanu- zic gurile bune-, nu prea o bagă nimeni în seamă, pe la Giurgiu. Adică, nu adversarii politici, că n-au de ce. Să nu râdeţi, dar, deşi nu pare, cam este cantitate neglijabilă.

Se pare că, în afară de postacii PNL, aproape c-a şi uitat lumea că a câştigat un mandat de deputat.

Văzând, probabil, că nu zice şi de dânsa nimeni nimic, ceea ce e nasol, că Marian Mina şi Elena Dinu nu fac vreun efort pentru a o trece cu vederea, tanti Horga vorbeşte neîntrebată, ca o fetiţă căreia tăticul ei nu i-a spus suficient de apăsat că nu-i frumos să te bagi în seamă ca musca-n fundul calului. Ne iertaţi, dar aşa-i expresia!

Probabil, cei doi deputaţi social-democraţi la care am făcut referire nici n-or să-i răspundă vreodată domniţei cu pricina. Dar noi nu putem s-o ratăm pe domniţa renumită-n presa centrală pentru articole gen:Noul secretar de stat numit de Orban, contracte de milioane de euro cu statul român”- Gazeta de Cluj, că prea ne-a distrat la emisiunile dânsei, din campanie.

Maestră a cacofoniilor, expertă-n jde mii de limbi străine(că aşa a lăudat-o domnul Beianu), această un fel de amazoană a lu’ Motreanu, Orban & tot PNL-ul, în lupta, cităm: „pentru combaterea schimbărilor climatice” :D, ridică niţel fusta politică şi-şi arată întreaga „pricepere”, într-o declaraţie pe care, punem pariu, i-au făcut-o alţii.

Domniţa amazoană(dacă ne permiteţi!) vorbeşte acolo despre proiecte realizabile, judeţ, Consiliul Judeţean, primărie, sănătate, educaţie etc… Însă, din păcate pentru giurgiuveni, se bagă cu totu’-ntr-o „bucătărie” pe care nici n-a apucat s-o fotografieze destul în campanie, darămite să ştie unde sunt tigăile şi uleiul…

Spune că unii mint, că alţii n-au raport de activitate pentru mandatul trecut. Domniţă, ori n-aveţi surse în firea lor ori aţi greşit mandatele. Le-aţi primit p-alea din 2008 până în 2016, pesemne, că aşa s-ar explica declaraţia dvs.

Şi, ca să vedeţi că nu exagerăm când spunem că Giurgiu pentru dvs. e mai mult ca o „bucătărie” a vreunei pensiuni de weekend, dvs. vorbiţi de campusuri, de noi clădiri a căror construcţie ar putea dura şi un deceniu, de fluturi mulţi pe care-i prinde, ce-i drept, şi prietenul dvs. de la CJ. În tot acest timp, primarii au rămas cu investiţii majore neterminate, şcoli, drumuri, dispensare şi alte asemenea proiecte REALIZABILE ŞI URGENTE. Pentru că aţi oprit, voi, PNL, un program care a adus în judeţul nostru o sumă pe care nici în 3 mandate PNL-iste n-o să o mai vedem!

În fine, acum că a văzut tot Giurgiu că vă pricepeţi de minune la ridicat fusta politică, la jelit greaua moştenire şi la băgat în seamă, poate treceţi, dracului, odată şi la treabă! Că trece timpul, se duce mandatul şi iar mieunaţi că n-aţi avut timp să faceţi ceva pentru Giurgiu şi că mai vreţi o tură, poate vă iese data viitoare!

GândeRella

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

ISU Giurgiu: Cod galben de vânt, până diseară

Județul Giurgiu se află sub o atenționare meteorologică tip cod galben de vânt până diseară, la ora 21:00. Astfel,...

More Articles Like This