luni, iunie 17, 2024

Drept la replică

Must Read

Către
Redacția Giurgiu-net.ro
Ca urmare a apariției articolului „Giurgiu, la un pas de carantină: consilierul președintelui CJ Giurgiu, PNL-istul Adrian Chiran (invitație la) petrecere pe cinste în propria cafenea!” vă solicit publicarea următorului DREPT LA REPLICĂ

Întregul articol publicat în data de 24 martie este unul denigrator, cu vădită tentă politică, având ca unic scop atragerea oprobiului public asupra locației pe care o menționați și, mai ales, asupra partidului pe care îl reprezint: PNL.

Faceți referire în articolul menționat la o serie de filmulețe și fotografii postate pe rețelele sociale, omițând, însă, să precizați că respectivele imagini reprezintă, de fapt, o retrospectivă a activității localului în anul 2019 (!!!), fără nicio legătură cu actual situație în care se afă municipiul Giurgiu („în prag de caratină”), iar mesajul „Oprim pandemia” nu se referă – în niciun caz – la o invitație la petrecere, așa cum insinuați în rticol.

De altfel, este evident că nu grija de o eventuală răspândire a virusului a determinat apariția acestui articol, ci o comandă politică, venită din partea PSD Giurgiu.

Mai grav este că autorul articolului este o persoană angajată la cabinetul parlamentar al unuia din aleșii PSD, o persoană plătită din bani publici, a cărei activitate constă, de fapt, în executarea ordinelor venite pe linie de partid, iar aceste ordine sunt, de pare, foarte clare: „toate tunurile pe PNL!”.
Asigur giurgiuvenii că, în toată această perioadă, locația al cărei administrator sunt a respectat întocmai toate restricțiile și interdicțiile impuse și asta vom face și în continuare, până când, împreună, vom învinge pandemia!

ADRIAN CHIRAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

ISU Giurgiu: Cod galben de caniculă, astăzi şi mâine

Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de caniculă, valabil astăzi și mâine, în județul Giurgiu. În...

More Articles Like This