duminică, mai 5, 2024

Marin Constantin(Roata de Jos): Îl acuz pe primarul Ghidănac pentru că NU a luat măsuri de prevenție, NU a colaborat cu instituțiile abilitate pentru a identifica și izola la domiciliu famiile sau membrii acestora confirmați pozitiv COVID!

Must Read

Preşedintele organizaţiei PSD Roata de Jos, Marin Constantin, a postat un mesaj, pe Facebook, în care îl critică dur pe actualul primar al comunei amintite, după ce satul Cartojani a fost băgat în carantină.

„Dragi cetățeni ai comunei Roata de Jos. Pentru a clarifica zvonurile care circulă în ultima perioada doresc să fac o serie de precizări.
❗ Nu contest existența sau gravitatea virusului. Atât eu cât și familia mea ne supunem măsurilor de carantinare. Fac apel către populație să respecte ca și pâna acum toate măsurile de prevenire și combatere a virusului!
❗ Îl acuz pe primarul Marin Ghidanac pentru lipsa informării Consilierilor locali și a aparatului Primăriei, care ulterior puteau informa cetățenii, astfel încat să se ia o serie de măsuri ce țin de locul de muncă, aprovizionare cu medicamente sau alimente etc.
❗ Îl acuz deoarece nu a luat măsuri de prevenție, nu a colaborat împreuna cu instituțiile abilitate pentru a identifica și izola la domiciliu famiile sau membrii acestora confirmați pozitiv COVID cât și contacții direcți astfel să stopeze răspândirea fără a carantina întreaga localitate.
❗Îl acuz deoarece în această stare tensionată și alarmantă pentru noi singura scuză găsită a fost să facă publice datele medicale ale persoanelor confirmate pozitiv, date cu caracter strict confidențial. Țin să precizez că nu consider relevant de unde a pornit răspândirea virusului. Virulența crescută a acestuia este de temut, iar oricare dintre noi îl putea contacta. Nu trebuie stigmatizați sau acuzați cei care poartă acest virus! Din contră, ei trebuie protejați și sustinuți. Acesta este și motivul pentru care conform legii datele sunt confidențiale.
❗❗❗ Fac apel public față de primarul Marin Ghidanac să solicite de urgență TESTAREA ÎN MASĂ gratuit sau contra cost a tuturor celor care doresc, a persoanelor care ies deja zilnic din localitate în baza autorizațiilor, precum și prezentarea testului negativ al domniei sale ținând cont de faptul că încă de la începutul stării de urgență face o campanie de promovare a propriei persoane din casă în casă.
❕ Încă de la începutul pandemiei am oferit ajutor tuturor celor care au apelat la mine cu diverse probleme, am distribuit măști și mănuși pentru protecție. Vă asigur în continuare de tot sprijinul și confidențialitatea de care am dat dovadă până acum!
Fac apel la unitate, compasiune și calmitate!
Împreună suntem mai puternici!

PS: Tot ceea ce fac, fac pentru binele locuitorilor din comuna Roata. Consider că vom avea suficient timp sa dezbatem toate subiectele de campanie imediat după ce carantina va fi ridicată!”, a scris Marin Constantin, pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

GALERIE FOTO: OFSD Giurgiu, daruri de Paşte pentru mai mulţi copii din municipiu

Câteva dintre doamnele social-democrate giurgiuvene au mers, ieri, cu daruri la mai mulţi copii din municipiul Giurgiu. A devenit...

More Articles Like This