sâmbătă, iunie 22, 2024

Niculae Bădălău: „Felicit Consiliul Judeţean Giurgiu şi pe Marian Mina pentru tot ceea ce au făcut pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă!”

Must Read

Preşedintele PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău, a fost invitatul lui Ion Diaconescu, astăzi, într-o emisiune, la Open TV. Unul dintre subiectele dezbătute a fost şi acela al implicării autorităţilor judeţene în lupta împotriva COVID-19, prin susţinerea financiară a Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu.

Felicit Consiliul Judeţean şi pe preşedintele Marian Mina care este unul dintre cei mai buni preşedinţi de consiliu judeţean! A avut investiţii de peste 200 de milioane de euro, în cei 4 ani de mandat, în toate domeniile în care are atribuţii. Iar acest lucru se vede, în toate comunele. Iar, acum, în perioada aceasta, a înţeles că sănătatea este prioritară şi a relocat fonduri importante pentru a ajuta cadrele medicale, în lupta împotriva COVID-19. Ştiţi bine, au cumpărat aparatură medicală specifică, echipamente de protecţie. Iar Giurgiu este printre cele doar 4-5 judeţe care au plasmafereză. Să ne ajute Dumnezeu să fim toţi sănătoşi şi să nu avem nevoie de acestea, dar este foarte bine că suntem pregătiţi!”, a spus Niculae Bădălău.

Întrebat de moderator ce scor crede că are PSD în judeţul nostru, el a răspuns că se apropie de 60%. “Oamenii văd lucrurile pe care noi le-am făcut împreună cu primarii şi apreciază. Oamenii sunt sătui de vorbe, ei vor fapte! Iar investiţiile despre care tot vorbim sunt realităţi, se văd în teren, listele cu proiectele sunt publice. Eu, în continuare, le voi acorda întreg sprijinul primarilor giurgiuveni pentru a-şi finaliza cu succes toate proiectele de investiţii”, a subliniat Niculae Bădălău.

Pe de altă parte, senatorul giurgiuvean a spus şi că, în opinia sa, din păcate, avem un prefect nepregătit pentru gestionarea unei asemenea situaţii de criză.

Aveam nevoie acum de un prefect care să ştie ce să facă, să ştie să comunice, nu unul lipsit de experienţă şi care face gafe după gafe. Altfel, legat de PNL, pe ei îi preocupă doar să-şi pună oamenii în instituţii. Dacă ar pune profesionişti, măcar…, dar aţi văzut şi dumneavoastră, avem în ţară şefi de spital frizeri, foşti patroni de firme de pompe funebre şi aşa mai departe. Sunt de părere că, dacă avem un specialist, indiferent dacă este de stânga sau de dreapta, să îl ţinem acolo, pentru că foarte greu vom găsi altul la fel de bun pe care să îl punem în locul său. Să nu-i mai schimbăm doar de dragul politicii”, a mai spus Niculae Bădălău.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

A treia zi de cod portocaliu, în județul Giurgiu

Valul de căldură va persista și mâine, iar Administrația Națională de Meteorologie a emis un nou cod portocaliu de...

More Articles Like This