joi, iulie 25, 2024

ULUITOR: PNL-istul Dumitru Beianu îi jigneşte pe oamenii pe care i-a condus la CJ Giurgiu şi care i-au făcut toate proiectele cu care el se laudă acum? „Nu merită salariile pe care le au!”

Must Read

Vă sună cunoscut? Vă sună foarte cunoscut, ştim.

Muncă multă, bani puţini! Este, şi în opinia mea, motto-ul liberalilor, iar Dumitru Beianu, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Giurgiu, se pare că s-a remarcat maximum la acest capitol. Este, dacă vreţi, campion la reduceri salariale, justificate prin vorbe frumoase şi „speranţă” cât cuprinde: „Poate; O să fie mai bine, sunt în Opoziţie, să vedem cum te descurci” etc.

A şi recunoscut acest lucru, astă-seară, într-o emisiune televizată. „Când am venit în 2008, la Consiliul Judeţean Giurgiu, erau salarii enorme. Fiind în Opoziţie, am fost obligat să reduc foarte mult salariile!”, a spus Beianu.

Şi acum, toţi giurgiuvenii ar trebui să cadă pe spate şi să plângă de fericire. În sfârşit, cineva nu vrea să le dea mai mult decât crede persoana respectivă că ei merită!

Vai, dar este o primă şi gravă contradicţie! Aţi redus salariile pentru că oamenii nu meritau sau pentru că nu vă descurcaţi? Sigur, dacă nu am fi ştiut că dumneavoastră şi prietenilor nu v-a fost deloc rău, în perioada respectivă, v-am fi crezut… Încercând să arate că, de fapt, CJ Giurgiu n-ar fi făcut mare lucru, în ultimii 4 ani, Dumitru Beianu a spus că există vreo 70 de persoane în instituţie, care câştigă circa 10.000 de lei şi care, cităm, „nu se justifică”.

Este evident că vorbim despre specialişti, directori şi nu numai, din toate compartimentele Consiliului Judeţean, care, şi pe vremea dumnealui, au muncit zi lumină ca să-i facă, paradoxal, tot dumnealui imagine.

Toate proiectele depuse şi câştigate în mandatul lui Beianu au fost întocmite de oamenii din aparatul propriu. Nu tocmai de el. În faţă, însă, a ieşit cam… doar el. Nu prea a ştiut nimeni câţi oameni au muncit, câte ore au muncit, câte ore au rămas peste program ca, în campanie electorală, să iasă Beianu în faţă şi să ceară aplauze pentru el însuşi!

Tot Dumitru Beianu a CRITICAT astă-seară faptul că CJ Giurgiu s-ar fi concentrat în acest mandat pe infrastructura rutieră. „Mă declar nemulţumit. Educaţia, asistenţa socială, sănătatea sunt la fel de importante(…)”, a spus Beianu, precizând că, din mandatul viitor, veniturile angajaţilor „nu vor rămâne” la nivelul actual. Atât de sigur este că-l mai votează vreunul… O ameninţare mizerabilă, nedemnă de un aşa-zis „intelectual” PNL-ist.

Păi, dacă dumneavoastră şi prietenul Mustăţea aţi lăsat drumurile varză şi ăsta este domeniul prioritar al CJ, ce trebuia să facă noua conducere?! Problema( dumneavoastră) este că şi sănătatea şi educaţia şi cultura şi infrastructura au beneficiat de fonduri şi atenţie cât n-aţi dat dumneavoastră şi Mustăţea la un loc! Pe demonstrate?

Ceea ce ne ajută să vă înţelegem declaraţiile, dar nu să le şi acceptăm.

Altfel, domnule Beianu, dacă aveaţi un strop de bun simţ, de respect, de înţelegere faţă de cei care au crezut în dumneavoastră, nu aţi fi ieşit cu o asemenea declaraţie. Cinstit ar fi fost să îi lăudaţi pe oamenii care, nu doar că v-au făcut proiectele cu care încă încercaţi să ieşiţi în faţă, ci care, după ce n-aţi mai fost preşedinte al CJ, au avut şi bunul simţ să ţină pentru ei chestii de culise!

Cât priveşte domeniile de care aţi amintit, la fel de urât a fost că nu aţi recunoscut, ba chiar aţi încercat să-l imitaţi pe Motreanu în încercarea lui de a le spune oamenilor că CJ Giurgiu, sub conducerea lui Marian Mina, n-ar fi făcut nimic pentru spital. Deja este un subiect care vă îngroapă politic, dacă nu vă opriţi să-l „deturnaţi”, să încercaţi să-l trageţi în avantajul dumneavoastră. Sunteţi în dezavantaj, deci prieteneşte vă spunem s-o lăsaţi aşa! Nici măcar toţi PNL-iştii nu mai au curaj să vă dea like la minciunile de genul acesteia.

În opinia mea, tocmai aţi pierdut orice scrutin, din orice viaţă, pentru conducerea CJ Giurgiu. De fapt, cred, v-aţi dat seama că tânărul Mina a reparat toate prostiile făcute de dvs şi de Mustăţea. Însă, nu aveaţi cum să recunoaşteţi, că vă ejectează partidul de nu vă vedeţi, aşa că aţi preferat varianta ridicolului, prin aberaţii gen: dacă nu a cheltuit toată suma pentru Spital, să o realoce DGASPC Giurgiu. Ştim amândoi că nu asta este soluţia legală. Pentru că, dacă era, nu aştepta niciun alt politician să spuneţi voi asta, ca să facă un lucru demn de a fi menţionat. Ştiu că înţelegeţi exact ce vreau să spun!

Sunteţi la Guvernare, domnule Beianu, aveţi frâiele între degete, faceţi dracului ceva pentru oameni, concret, că vorbele alese nu mai ţin de foame!

Succes la alegeri, după emisiunea asta, by the way!

Cătălina Sfetcu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

ANUNŢ DE VÂNZARE PRIN LICITAŢIE PUBLICĂ

ANUNT DE VANZARE PRIN LICITATIE PUBLICA      COMPANIA NATIONALA ADMINISTRATIA PORTURILOR DUNARII FLUVIALE SA GIURGIU, cu sediul in Soseaua    Portului...

More Articles Like This