sâmbătă, martie 25, 2023

Deputatul Elena Dinu: „Ministrul Sănătății este laș, în cele mai dificile vremuri alege să dezerteze”

Must Read

Preluare Ştiri pe surse:

Deputatul PSD Cristina-Elena Dinu transmite joi, după demisia ministrului Sănătății, că Victor Costache este un „laș care în cele mai dificile vremuri alege să dezerteze”.

„#Amatorism și inconștiență! După ce a anunțat public că va #testa toți bucureștenii, desi acest lucru nu putea fi decât o declarație de bună intenție, ministrul #Costache a ales să lase principala instituție a sănătății fără conducere în plină pandemie!

Ce putem #înțelege de aici?

-Că domnul Costache #nu poate gândi în termeni de eficiență – testarea și prelucrarea testelor tuturor bucureștenilor ar fi durat 2600 de zile și ar fi presupus un consum de resurse IMENS!

-Că domnul Costache #nu poate gândi strategic – #MEDICII sunt primii care ar trebui testați! Fără medici nu putem ieși învingători din această luptă!

-Că domnul Costache #nu înțelege că sănătatea este un drept garantat pentru TOȚI cetățenii acestei țări, nu numai pentru locuitorii capitalei!

-Că domnul Costache este un #LAȘ, care în cele mai dificile vremuri alege să dezerteze!

Ce mai putem să facem noi, în aceste momente când autoritățile ne abandonează? Să ne protejăm singuri! Să avem #grijă de bătrânii noștri, să nu-i expunem și să nu ne expunem! Să avem grijă de #medicii noștri, prima noastră linie de apărare! Ei sunt singurii care ne pot ajuta în acest moment și primii care au fost abandonați de autoritățile (in)competente! #StațiÎnCase!”, a scris deputatul PSD pe Facebook.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

Ce mesaje au transmis deputatul Natalia Intotero şi prefectul de Giurgiu, Florentina Stănculescu, la Conferinţa de alegeri a OFSD Giurgiu?

Deputatul Natalia Intotero, prezent la Conferinţa Judeţeană de Alegeri a OFSD, pe 21 martie, a vorbit despre Legile Educaţiei...

More Articles Like This