luni, aprilie 22, 2024

Deputatul Elena Dinu: „Ministrul Sănătății este laș, în cele mai dificile vremuri alege să dezerteze”

Must Read

Preluare Ştiri pe surse:

Deputatul PSD Cristina-Elena Dinu transmite joi, după demisia ministrului Sănătății, că Victor Costache este un „laș care în cele mai dificile vremuri alege să dezerteze”.

„#Amatorism și inconștiență! După ce a anunțat public că va #testa toți bucureștenii, desi acest lucru nu putea fi decât o declarație de bună intenție, ministrul #Costache a ales să lase principala instituție a sănătății fără conducere în plină pandemie!

Ce putem #înțelege de aici?

-Că domnul Costache #nu poate gândi în termeni de eficiență – testarea și prelucrarea testelor tuturor bucureștenilor ar fi durat 2600 de zile și ar fi presupus un consum de resurse IMENS!

-Că domnul Costache #nu poate gândi strategic – #MEDICII sunt primii care ar trebui testați! Fără medici nu putem ieși învingători din această luptă!

-Că domnul Costache #nu înțelege că sănătatea este un drept garantat pentru TOȚI cetățenii acestei țări, nu numai pentru locuitorii capitalei!

-Că domnul Costache este un #LAȘ, care în cele mai dificile vremuri alege să dezerteze!

Ce mai putem să facem noi, în aceste momente când autoritățile ne abandonează? Să ne protejăm singuri! Să avem #grijă de bătrânii noștri, să nu-i expunem și să nu ne expunem! Să avem grijă de #medicii noștri, prima noastră linie de apărare! Ei sunt singurii care ne pot ajuta în acest moment și primii care au fost abandonați de autoritățile (in)competente! #StațiÎnCase!”, a scris deputatul PSD pe Facebook.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

ISU Giurgiu: Cod galben de vânt, până diseară

Județul Giurgiu se află sub o atenționare meteorologică tip cod galben de vânt până diseară, la ora 21:00. Astfel,...

More Articles Like This