joi, iulie 25, 2024

SURSE: Pe Cuc îl deranjează doar „pilele” altora, ale lui sunt tocmai bune?! Copiii prietenilor săi, angajaţi la Ministerul Transporturilor! CITEŞTE AICI despre CINE este vorba!

Must Read

Publicaţia „Ziariştii” l-a numit pe ministrul Transporturilor, într-un articol recent, „populist și prostănac”, notând că Răzvan Cuc „a căzut în propria capcană, încercând să arate cât e el de viteaz și cum face el curățenie în companiile subordonate ministerului”.

Se impune o restructurare masivă în toate companiile din minister. Filtrul îl va face managementul. Dacă nu sunt în stare să facă filtrul, atunci o să încercăm prin Adunarea Generală a Acţionarilor….Managerii, în general, vor să aibă rezultate. Cu pile, amante, nepoate, nepotisme nu poţi să generezi plus valoare şi o valoare adăugată”, a spus Cuc, săptămâna trecută, într-o emisiune televizată.

Vai, dar ce revelaţie aţi avut, domnule ministru! Dar ce palmă aţi vrut să daţi peste obrajii tuturor dinaintea dumneavoastră, însă v-aţi nimerit propriii dumneavoastră obraji, având în vedere că aţi mai ocupat această funcţie şi nu a părut că vă deranjează pilele, nepotismele şi amantele. Ale altora, desigur!

Dacă nu ipocrizie, atunci cum i se spune faptului că „filtrul” se referă doar la… „neprieteni”, în timp ce la Ministerul Transporturilor vin rude ale prietenilor? Acest ministru al tuturor miniştrilor a dovedit, încă o dată, că expresia „dacă tăceai, filosof rămâneai” e cât se poate de sinceră, adevărată şi i se potriveşte mănuşă.

Vă prezentam ieri un articol despre fiul primarului din Mihăileşti, Ionuţ Dobre, trimis în judecată de DNA pentru evaziune fiscală. În loc să fie pus la dispoziţie de şeful IPJ Giurgiu, Cătălin Georgescu, Ionuţ Dobre e ditamai directorul în cadrul Ministerului Transporturilor. CITEŞTE AICI!

Păi, faza aia cu penali în funcţii publice nu e pentru toată lumea, fraţilor? (Aviz comentacilor de pe Facebook, care sar ca hienele înfometate în apărarea penalilor din PNL, că, nah, la ei justiţia e unilaterală!)

Avem aşa: Ionuţ Dobre, fiul primarului Mihai Dobre, care este recunoscut bun prieten cu Cuc şi care miroase iar a PNL. Şeful IPJ- bun prieten cu Alexandru Andrei(PNL)– bun prieten cu Cuc. Surse din Minister susţin că şi nevasta lui Ionuţ Dobre ar avea asigurat un loc călduţ în instituţie.

Şi-atunci, cât tupeu să vorbeşti despre „nepotisme”, „pile”?  Hai că aia cu amantele acum nu se potriveşte, că ea era nevastă-sa.

Iar „onoarea şi cinstea” lui Cuc nu se opresc aici. Un alt primar, recunoscut prieten cu PNL-ul, adică cel din Gogoşari, judeţul Giurgiu, adică apropiat de Alexandru Andrei, deci apropiat de Cuc, ar avea fiul angajat, aţi ghicit, tot la Transporturi.

Ce familie mare şi galbenă vă faceţi acolo, domnule Cuc! Doamna Viorica Dăncilă ce părere o avea? Alo, doamna premier, un tras de perciuni, ceva, că „băiatu’” nu pare să joace în aceeaşi echipă!

Aceleaşi surse din Minister ne transmit că azi ar mai avea loc un concurs pentru un post de director economic. În instituţie se ştie deja numele norocosului câştigător. Îl cheamă Adrian Popescu şi, ce surpriză, e de la PNL. Giurgiu.

Nu ştiu cum îi ziceţi dumneavoastră la toată treaba asta, dar în dicţionar există un cuvânt care-o descrie: ipocrizie, serios!

În loc să faceţi ce le recomandaţi altora şi să avem- aşa cum merită România- instituţii unde sunt angajaţi oameni pe alte criterii decât cine-i taică-său ori maică-sa, dacă e de la un partid sau altul, vă daţi singur cu firma-n cap?

Să nu mai vorbim despre schimbările, cu motivaţii aberante, ale directorilor de la regionale, APDF etc… Neprieteni, nePNL-işti, ne Pro-Cuc. Pe demonstrate!

Puteţi să rupeţi, în şouri penibile, în faţa camerelor de vederi, câte contracte vreţi, puteţi să schimbaţi pe unii cu alţii, puteţi să vă faceţi poze cu lopata-n mână, pe şantiere. Astea nu schimbă cu nimic situaţia infrastructurii rutiere a ţării noastre! Suntem praf! Suntem gropi, suntem mizerie şi nu ne ajutaţi cu nimic!

Ce bine ne-ar prinde mai puţin spectacol, mai puţină politică, mai puţine, zic unii, răzbunări, şi să treceţi odată la treabă! Că ne ia 12 ore să traversăm ţara, cu maşina, timp în care, după graniţă, trecem prin 5 ţări în fix acelaşi timp!

Altfel, până acum, fără supărare, vă mai încadraţi la o expresie pur românească: Vorba multă, sărăcia omului!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

ANUNŢ DE VÂNZARE PRIN LICITAŢIE PUBLICĂ

ANUNT DE VANZARE PRIN LICITATIE PUBLICA      COMPANIA NATIONALA ADMINISTRATIA PORTURILOR DUNARII FLUVIALE SA GIURGIU, cu sediul in Soseaua    Portului...

More Articles Like This