joi, decembrie 7, 2023

InspiRaţia de miercuri: A fost rezolvată şi ultima problemă din municipiul Giurgiu! Gata, suntem bogaţi!

Must Read

Nicolae Barbu tocmai şi-a tras în subordine Poliţia Locală Giurgiu- până acum un sfert de oră, instituţie cu personalitate juridică. Nu mai e. E direct la „comanda” sa.

Consiliul Local a adoptat, azi, în şedinţă ordinară, un proiect de hotărâre în acest sens. Consilierii PNL au votat împotrivă, cei de la ALDE s-au abţinut…(ca la mai toate proiectele importante, ca să nu supere pe nimeni, probabil, ce băieţi cuminţi)

Printre „părţile bune” pe care le-a enumerat Barbu în această decizie se numără şi „logistica” Poliţiei Locale, ce va fi asigurată de Primărie. În sprijinul afirmaţiei sale, mai în glumă, mai în serios, legat de maşinile trase pe dreapta, primarul Nicolae Barbu a spus că o să le ia trotinete electrice, că astea nu poluează…

Cred că la Poliţia Locală au fost deschise şampaniile, oamenii se îmbrăţişează, dansează de fericire, la fel şi giurgiuvenii cărora, gata, le-au fost soluţionate toate problemele. Doar asta mai rămăsese!

Poliţia Locală, la apel! ” Da, don’ primar, da, să trăiţi!”

Parţial, acesta este un pamflet ce trebuie tratat ca atare!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

Deputat Marian Mina:”NU vor creşte taxele şi impozitele, anul viitor, pentru că sunt şi vor fi bani de pensii, salarii şi investiţii!”

"NU vor creşte taxele şi impozitele, anul viitor, pentru că sunt şi vor fi bani de pensii, salarii şi...

More Articles Like This