marți, iulie 23, 2024

PAMFLET: Breiching niuz! Şoc şi groază! Deputatul zis şi “3 minute şi 40 de secunde” a rezistat aproape 37 de minute într-un interviu!

Must Read

Prezenţa lui Alexandru Andrei, deputat PNL, la o emisiunea televizată nu poate fi decât un eveniment pentru urbe! Ai de făcut mâncare? Opreşti aragazul şi te uiţi! Ai de reparat maşina? O laşi cu capota deschisă şi te uiţi! Ai de hrănit copiii? Îi laşi să urle şi te uiţi! Ai de băut o bere rece? O verşi în chiuvetă şi te uiţi!

Adică, fără mişto, e o ocazie unică, într-un mandat, să-l vezi pe Andrei “ţinând piept” unui ziarist, mai bine de o jumătate de oră, după recordul de 3 minute şi 40 şi ceva de secunde cât a vorbit per total în 3 ani de deputăţie!

Subiectele au fost fantastice, dar au lipsit cu desăvârşire! Doamne, nici nu ştim cum de-a ieşit viu din interviul acela nemilos, dur, am plâns de emoţie!

Şi câtă “coerenţă” în răspunsuri, cât de “interesante” au fost toate informaţiile oferite de domnia sa! Păcat că ne-am plictisit după 10 minute, în care ne-a explicat cât de mult a iubit el, de fapt, PNL-ul şi cum abia aştepta să se întoarcă, pentru binele giurgiuvenilor…

Ne-a omorât cu Pesta la “suline”( Suline=Cornaci, substantiv 
Sinonime(botanică) (învechit şi regional) sulină, (regional)ciulin, colţan, colţar, stea, castan-de-lac, (la plural) castane-de-baltă.), ne-a dat pe spate spunând cum salvează PNL judeţul de pesta PORCINĂ, prin tipărirea unor pliante, am dus mâinile la urechi când ne-a zic ce milă îi este lui de Dobre de la Mihăileşti sau cât de răi au fost giurgiuvenii care l-au luat la mişto când s-a lăudat cu repararea unui drum naţional.

Acum, sincer, vă recomandăm să vă vedeţi de treburi, că v-am făcut noi un rezumat al interviului, iată:

Acesta este un pamflet ce trebuie tratat ca atare! Fotografia este un trucaj! 😀

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

ANUNŢ DE VÂNZARE PRIN LICITAŢIE PUBLICĂ

ANUNT DE VANZARE PRIN LICITATIE PUBLICA      COMPANIA NATIONALA ADMINISTRATIA PORTURILOR DUNARII FLUVIALE SA GIURGIU, cu sediul in Soseaua    Portului...

More Articles Like This