joi, decembrie 7, 2023

Cadouri pentru copiii din județ, din partea jandarmilor giurgiuveni

Must Read

Anul acesta, copiii din Toporu, Letca Nouă și Herăști vor primi daruri din partea Jandarmeriei Giurgiu. În ultimele săptămâni, jandarmii giurgiuveni s-au mobilizat, dorind să participe pentru al treilea an consecutiv la Campania “Cadoul din cutia de pantofi”, se arată într-un comunicat de presă al instituţiei menţionate.

Potrivit sursei citate, 59 de cutii au ajuns vineri dimineață la sediul Crucii Roșii, de unde vor fi distribuite copiilor care provin din familii cu posibilități financiare reduse.

„Impresionați de bucuria pe care au simțit-o copiii care au mai primit cadouri din partea Jandarmeriei, aceștia au cumpărat jucării, îmbrăcăminte și dulciuri pentru fetițe și băieți cu vârste cuprinse între 6 luni și 10 ani.

Astăzi(vineri, 7 decembrie, n.r.), primele daruri vor pleca la Toporu și Herăști, iar săptămâna viitoare la Letca Nouă.

Voluntarii de Cruce Roșie, printre care sunt și jandarmi, vor fi mesagerii lui Moș Crăciun și se vor asigura că toate darurile vor ajunge la copii până de Crăciun”, este precizat în comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

Deputat Marian Mina:”NU vor creşte taxele şi impozitele, anul viitor, pentru că sunt şi vor fi bani de pensii, salarii şi investiţii!”

"NU vor creşte taxele şi impozitele, anul viitor, pentru că sunt şi vor fi bani de pensii, salarii şi...

More Articles Like This