vineri, iulie 19, 2024

ALERTĂ: Rămânem fără sânge, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu!

Must Read

 

”Stocurile de sange sunt la limita minima ! In curand nu vom mai putea asigura necesarul de sange pentru Spitalul Judetean Giurgiu ! Dragi giurgiuveni, va asteptam la donare !!! Veniti sa daruiti speranta semenilor !” este apelul lansat, astăzi, de către reprezentanţii Centrului de Transfuzii Sanguine Giurgiu.

Celor de Centrul de Transfuzie Sanguină li s-a alăturat, în transmiterea mesajului, şi preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina:

„Situaţie îngrijorătoare, la Giurgiu! Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină revin cu un apel de urgenţă pentru cei care doresc să doneze sânge, în condiţiile în care stocurile de sânge de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu sunt aproape epuizate.

Mă alătur celor de la Centrul de Transfuzie Sanguină şi îi rog pe giurgiuveni să doneze sânge, pentru a salva o viaţă!”, scrie Mina, pe Facebook.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

Deputat Marian Mina: „850 de milioane de lei, fonduri suplimentare pentru agricultura naţională”

"850 de milioane de lei, fonduri suplimentare pentru #agricultura naţională. Guvernul condus de social-democratul Marcel Ciolacu a alocat, astăzi, aceşti...

More Articles Like This