sâmbătă, iulie 20, 2024

By Gogu Orlando! Cimilituri de sezon: HUO PSD-ALDE și banalul Arză-v-ar Ciuma Roșie!

Must Read

Pe Gogu Orlando îl găsiţi pe Facebook. Este savuros, se autocaracterizează ca un simplu român, cu … păreri pe care le exprimă într-un stil inconfundabil.

L-am găsit şi noi şi, cu permisiunea domniei sale, preluăm aici un text delicios:

„Bă, frate, în ce hal a ajuns țara asta cu Dragnea, Tăriceanu, Dăncilă și Ciuma Roșie. Cum, mă? În timp ce Căpușa din Deal se zvârcolește pe caniculă, că nu are bani în buget, măcar de o deplasare pe un mal cu briză și apă sărată, pensionarii sunt în concurs pentru a pleca în tabere în Grecia, de parcă ăștia fără dinți au vreun merit că există. D’ aia se duce de râpă tărișoara asta, care e în Europa numai pentru că își plimbă ȚopGun-ul „nămțesc” ochelarii de soare, de colo, colo, precum un „scuzați” într-o căldare!

Așa, cu pensionarii la înaintare, prin Grecia sau alte tabere din astea unde își freacă capetele de bară de la încheieturi cu nămol și saprosan natural, cum vreți frate să vă accepte Europa? Bă, și se mai și laudă la televizor că bilete, că mocangeală, că alea. Zicea o doamnă, o nimeni, întreținută de stat, mare șmecherie, ce să îți zic, fusese profesoară, da nu meditase nimic la viața ei, de era pauperă și se lăuda că a fost cinstită. Zicea: „E de bine cu biletul în Grecia, mi-a promis fiu meu că îmi mai dă și el 50 de euro de un suc și sper să fie frumos.”

Auzi, mă, la dumneaei, cică frumoooos, usca-vi -s-ar palmierul de atâta soare! Barem să-i fi dat lui Șora, Liiceanu sau CTP-ului un bilet din astea că ăia sunt baza, nu toți cetățenii ăștia de la blocurile comuniste! Băi, da și nesimțire, că acu’ iar mă ia cu cald de jos! Auzi mă, bani la pensionari și mai puține bonuri de benzină la coloana prezidențială? Cine naiba a mai văzut asemenea aberație? Noroc cu diasporezii ăștia care vin să pună ordine în lucruri! Că ăia contează și poate ne luăm și țarișoara și bugetul înapoi din mâna oribilililor Dragnea, Tăriceanu și Dăncilă!

By Gogu Orlando și gașca !”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

Deputat Marian Mina: „850 de milioane de lei, fonduri suplimentare pentru agricultura naţională”

"850 de milioane de lei, fonduri suplimentare pentru #agricultura naţională. Guvernul condus de social-democratul Marcel Ciolacu a alocat, astăzi, aceşti...

More Articles Like This