luni, iunie 17, 2024

TUPEU MAXIM: Cum să nu faci absolut nimic, dar să te cam lauzi cu munca altora…

Must Read

La război, înapoi, la plăcinte, înainte! Cât de mult li se potriveşte această expresie celor doi politicieni giurgiuveni care n-au avut nici cel mai mic merit pentru organizarea mitingului PSD de sâmbătă, dar care pozează în atotştiutori şi vorbesc despre eveniment ca şi cum ar avea habar despre ce a însemnat organizarea cu pricina- o spun chiar colegii lor!

Este vorba despre Răzvan Cuc, susţinut de Alexandru Andrei.

Sigur, din păcate, nu te poate opri nimeni să îţi dai cu părerea pe Facebook despre munca altora, dar ar trebui să le fie un pic jenă, dacă nu chiar ruşine pentru că minimalizează munca unei întregi echipe, doar ca să dea ei bine se pare.

Adevărul este că, potrivit liderilor PSD Giurgiu, cei doi n-au făcut absolut nimic pentru acest miting, doar poze cu primarii la evenimentul respectiv. Aşa, probabil ca să dea impresia că ar fi avut vreo contribuţie!

„Văd că îşi dau cu părerea persoane despre care nici măcar nu ştim dacă mai sunt sau nu membri PSD. Mai mult, de câteva luni nici pe la sediul PSD n-au mai trecut… Nu au avut nici cel mai mic merit! Habar nu au avut de organizare, nici măcar de câţi oameni au participat, de materiale promoționale şi de tot ce înseamnă ședințe și întâlnirile premergătoare mitingului. Data viitoare, să pună mâna la treabă ca să aibă de ce să se laude sau să critice. Altfel, vorbele lor n-au nicio valoare!”, ne-a declarat preşedintele PSD, Marian Mina, referitor la subiect.

Apropo de întâlnirile pentru stabilirea detaliilor referitor la miting, nici măcar la cea pe care am prezentat-o şi noi, recent, Cuc şi Andrei nu au participat. Printre cei care au fost acolo, să stabilească planul împreună cu primarii giurgiuveni, se numără Niculae Bădălău, Marian Mina, Cristian Marciu, Nicolae Barbu.

Publicată de Marian Mina pe 2 Iunie 2018

Publicată de Marian Mina pe 2 Iunie 2018

Dumneavoastră, domnilor deputaţi, de ce nu aţi participat?

Pe de altă parte, Marian Mina a subliniat că este, desigur, de netăgăduit meritul primarilor giurgiuveni pentru organizarea de excepţie, dar a precizat că toţi colegii săi din PSD Giurgiu au contribuit, iar Giurgiu s-a prezentat impecabil la manifestaţia care a reunit sute de mii de români, în Piaţa Victoriei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

ISU Giurgiu: Cod galben de caniculă, astăzi şi mâine

Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de caniculă, valabil astăzi și mâine, în județul Giurgiu. În...

More Articles Like This