miercuri, februarie 21, 2024

Marian Mina: Este prima oară când Consiliul Județean Giurgiu lucrează la capacitate maximă!

Must Read

Președintele Consiliului Județean Giurgiu, Marian Mina, a prezentat, joi, 19 octombrie, în conferință de presă, cele mai importante dintre realizările din prezent, dar și despre proiectele aflate în diferite stadii, la instituția pe care o conduce.

În primul rând, șeful de la județ a prezentat situația lucrărilor pe drumurile județene.

„Se lucrează în prezent pe Drumurile Județene 404, Florești-Stoenești/ limită cu județul Dâmbovița, DJ 401 Palanca-Florești Stoenești, DC 121 Slobozia, DJ 601 la Letca, DJ 504, 505, dar și pe Drumul Județean 601 între Bolntin Deal și Bolintin Vale. Au fost făcute recepțiile lucrărilor la DJ 412 C. Acolo se mai lucrează la podul dintre Uiești-Goleasca, și pe DJ 401 Herești-Hotarele.

Sunt în procedură investiții pentru drumurile DJ 603, 411 și 412 B la Vărăști. Totodată, avem contracte semnate pentru DJ 412 D Bucșani-Malu Spart, DJ 412 Prundu-Colibași, DJ 611 Roata-Cartojani, DJ 506 A Toporu limită cu Teleorman”, a declarat Mina.

De asemenea, președintele CJ Giurgiu, Marian Mina, a vorbit și despre proiecte depuse și care urmează să fie semnate. Este vorba despre cele ce vizează DJ 151 E Trestieni/limită cu Dâmbovița, DJ 507 Giurgiu-Oinacu-Braniștea-Gostinu, DJ 503 A Oncești-Radu Vodă- Izvoarele-Chiriacu-Răsuceni, DJ 401 A Bolintin-Palanca, DJ 412 A Ogrezeni-Malu Spart, DJ 413 Halta CFR-Mihai Bravu. Pentru a fi depuse Programul Operațional Regional, sunt gata proiecte pentru DJ 503 și DJ 508 plus un proiect pentru Muzeul Județean.

„Pe PNDL II au fost aprobate din tot județul 191 de proiecte, mai sunt doar 70 de depus, iar 45 au fost deja semnate. După cele opt comune care au semnat ieri, azi au fost alte patru. Vă amintesc și de Spitalul Județean de Urgență Giurgiu. Suntem pe lista de investiții la Compania Națională de Investiții pentru reabilitare și dotare, plus un proiect depus pe POR pentru unitatea de primiri urgențe. Mai avem gata și un proiect pentru curtea Spitalului, ce va fi urcat pe SEAP. Împreună cu doamna manager a unității medicale giurgiuvene, am făcut și o listă cu aparatură medicală necesară și, de asemenea, vom urca proiect pe SEAP.  Este pentru prima oară când în Consiliul Județean Giurgiu se lucrează la capacitate maximă și le mulțumesc colegilor pentru asta!, a mai afirmat Marian Mina.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

PSD: „Faptele vorbesc! 101 miliarde de lei, peste 20 de miliarde de euro, valoarea record a investiţiilor publice, în 2023”

„Faptele vorbesc! 101 miliarde de lei, peste 20 de miliarde de euro, a fost anul trecut valoarea record a...

More Articles Like This