miercuri, februarie 21, 2024

INCREDIBIL! Controversatul Marin Anton instigă şi minte de-ngheaţă apele(martori)

Must Read

N-a făcut nimic, dar absolut nimic bun pentru judeţul Giurgiu şi asta se poate dovedi cel mai repede. De ani buni, de când tot face „politică” pe aceste meleaguri, numai gura e de el. Dar nu vorbeşte niciodată despre ce-ar putea realiza pentru giurgiuveni, ci doar bagă strâmbe, umblă cu şopârliţe şi introduce beţe prin garduri. Poate- poate… Toate despre cine nu-i pupă lui poalele, deci mai ales despre adversarii politici. Culmea, însă, face asta inclusiv cu cei din propriile partide(că au fost multe).


Când îl vezi pe controversatul politician Marin Anton, la tv sau oriunde, automat îţi vin în minte exclusiv următoarele fapte:

(click pe link-uri pentru articole referitoare la subiectele menţionate)

falimentul Rafohttps://www.danbadea.net/2005/12/29/micile-secrete-ale-lui-marin-anton/
protestele naţionale în cazul Roşia Montană
bătrânica agresată la Nana, în prezenţa lui şi, mai mult, susţin unii, la ordinele sale precise
– cazuri în care este cercetat de DNA şi DIICOT
protestele de la Giurgiu din cauza bugetului blocat al Consiliului Judeţean
– declaraţiile oficiale ale unor afacerişti, dar şi persoane din administraţie, privind controalele abuzive făcute pe vremea când Anton era „la putere”
Declaraţiile sale agresive de la şedinţele de partid, când urla că, dacă ajunge într-un loc, schimbă toată echipa, începând cu femeia de serviciu
conferinţele de presă în care nu spune nimic despre PNL Giurgiu, ci doar aduce acuzaţii grave şi fără dovezi împotriva altor lideri politici
migraţia lui de la PNL, PDL, PMP, UNPR, înapoi la PNL , fără niciun strop de ruşine, dar cu cele mai multe mişcări făcute cât a fost parlamentar.

Şi, iată, culminează acest… personaj politic(tare ghinionişti sunt giurgiuvenii!) cu un scandal provocat chiar de către el, spun martorii- care au dovezi-, la o nuntă la care, ATENŢIE!, NICI NU A FOST INVITAT.

Anton susţine că Niculae Bădălău l-ar fi lovit din senin, după ce senatorul ar fi mers la masa lui. Oamenii legii vor găsi, cu siguranţă, adevărul, relatat mai întâi nouă de către cei care au asistat la întreaga scenă: Anton s-a dus la grupul în care era Niculae Bădălău, l-a provocat verbal pe acesta, instigându-l, aşa cum ştie mai bine, însă, susţin martorii, NU ar fi avut loc niciun gen de agresiune fizică.

Acum, pe bune, adevărul e că, la cum îl ştim pe senatorul Niculae Bădălău, un bărbat solid, deci şi puternic, dacă i-ar fi tras vreuna, cel mai probabil Anton nu s-ar mai fi ridicat. Nici de jos, de pe podea, nici din mocirla politică în care-i place să înoate.

 

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

O femeie a fost rănită, într-un accident petrecut la Mihăileşti

O femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier ce s-a produs, ieri dimineață, în...

More Articles Like This