luni, aprilie 22, 2024

Preşedintele PSD Giurgiu, Marian Mina: Anton a venit neinvitat, a venit să provoace, dar nu a fost niciun contact fizic!

Must Read

Marian Mina a reacționat după acuzațiile deputatului Marin Anton la adresa lui Nicolae Bădălău, potrivit cărora pesedistul l-a lovit cu pumnul şi i-a adresat mai multe injurii.

”Era o nuntă în familie, ca să spun așa. Eram doar cei din PSD, se căsătorea băiatul primarului din Comana cu fata primarului din Colibași. Eram afară, pe terasă. Marin Anton a venit singur, nu a venit cu soția. A venit neinvitat. În loc să meargă la o masă, s-a învârtit prin jur, l-a căutat cu privirea pe Niculae Bădălău. S-a uitat prin sală și a venit spre el. A început un schimb de replici, dar în afara acestor cuvinte mai tensionate, nu a fost niciun contact fizic, nici nu au fost mai aproape de doi-trei metri unul de altul. Au fost 200 de oameni de față. Nu e nimic adevărat din ce zice Anton.”, a declarat acesta pentru DCNews.

Spuneți că domnul Marin Anton minte?

”Nu este la primul incident, Marin Anton”, a răspuns Marian Mina.

”Uitați-vă, de trei luni, ce vorbește prin conferințe. Are mereu plângeri și certificate. Așa face el. Așa e omul: cu Nana, cu Rafo, cu scandal”, a concluzionat președintele consiliului județean Giurgiu.

https://www.stiripesurse.ro/seful-cj-giurgiu-marian-mina-reac-ioneaza-dupa-bataia-incasata-de-deputatul-pnl-a-venit-neinvitat-a-vrut-sa-provoace_1219738.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

ISU Giurgiu: Cod galben de vânt, până diseară

Județul Giurgiu se află sub o atenționare meteorologică tip cod galben de vânt până diseară, la ora 21:00. Astfel,...

More Articles Like This