joi, iulie 25, 2024

GALERIE FOTO: Primarii giurgiuveni, împreună, la o întâlnire cu liderii PSD

Must Read

 

Edilii din aproape toate comunele judeţului au venit, vineri, 28 aprilie, la Giurgiu, pentru a participa la o întâlnire cu liderul PSD Giurgiu, Marian Mina, dar şi cu senatorul Niculae Bădălău- preşedinte executiv al PSD central. De asemenea, au venit la întâlnire şi deputaţii Elena Dinu şi Alexandru Andrei.

Evenimentul, găzduit de un restaurant din apropiere de Bălănoaia, s-a dorit a fi unul de socializare.

„Am dorit să ne întâlnim cu toţii şi în alte condiţii decât în cele de lucru. Sunt bucuros că am o colaborare foarte bună cu primarii giurgiuveni. Sunt harnici, de încredere, facem o echipă bună şi vrem să dezvoltăm împreună acest judeţ. Noi, cei din PSD, Îi sprijinim cu tot ce putem pentru ca ei să-şi ducă la bun sfârşit toate proiectele şi le doresc mult succes în tot ceea ce întreprind”, a spus preşedintele Marian Mina.

Totuşi, la întâlnirea de azi au fost dezbătute şi probleme arzătoare din punct de vedere administrativ. Niculae Bădălău le-a adus cele mai proaspete veşti de la Guvern şi de la Parlament.

„Referitor la OG 28, săptămâna viitoare vom afla care sunt proiectele ce vor fi finanţate de la bugetul naţional. Noi avem 240 de proiecte depuse şi sper să le câştigăm pe toate. Vrem, de asemenea, să avem şantiere pentru reţeaua de canalizare în absolut toate localităţile şi, cei care nu pot lucra cu Apa Service, există discuţii cu RAJA Constanţa(Cel mai mare operator regional din România în domeniul alimentării populației cu apă potabilă și al epurării apelor uzate, n.r.). Sunt şi fondurile europene pe care să le aveţi în vedere pentru celelalte investiţii, să ţineţi legătura cu preşedintele Mina!”, a spus, printre altele senatorul Niculae Bădălău.

La rândul său, Marian Mina le-a vorbit primarilor despre problema gestionării deşeurilor şi le-a reamintit că vor găsi împreună cele mai bune soluţii şi din acest punct de vedere.

Mai multe fotografii găsiţi pe pagina noastră de Facebook, aici: https://www.facebook.com/Giurgiu-Net-Oficial-1869080486709220/photos/?tab=album&album_id=1922047691412499

Text şi foto: Cătălina Sfetcu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

ANUNŢ DE VÂNZARE PRIN LICITAŢIE PUBLICĂ

ANUNT DE VANZARE PRIN LICITATIE PUBLICA      COMPANIA NATIONALA ADMINISTRATIA PORTURILOR DUNARII FLUVIALE SA GIURGIU, cu sediul in Soseaua    Portului...

More Articles Like This