luni, iunie 17, 2024

Victor Ponta: „I-am mulţumit personal lui Nicolae Barbu, în 2012, pentru că a scăpat oraşul de Lucică Iliescu”

Must Read

Social-democratul le-a adresat şi el tuturor celor prezenţi, joi, în faţa Teatrului „Tudor Vianu”, câteva gânduri.

V-am dus lipsa  am înţeles că şi dumneavoastră mie. Astăzi sunt aici pentru a vă mulţumi, pentru a le mulţumi tuturor giurgiuvenilor care mi-au fost alături şi la bine şi la rău, dar alături de care am făcut mult bine. Şi la Giurgiu şi oriunde în ţară, nu mă voi întâlni cu un singur pensionar care să spună că i-am tăiat pensia.

Nu există un profesor, un medic sau un funcţionar care să spună că am tăiat un leu din salariul lor. Cei care au afaceri pot să spună că doar cu Guvernul nostru au scăzut taxele şi ei au putut să-şi dezvolte afacerea. Oriunde merg în ţară, pot să le spun agricultorilor că am plătit subvenţiile la timp. Doar în 2015, am adus 5 miliarde de euro, bani europeni. Putem să stăm cu capul sus şi să ne uităm cu mândrie la oameni pentru tot ce am reuşit să facem.!

Vă cer iertare pentru că am plecat de la guvernare în noiembrie, dar poate că tot răul este spre bine.

Iohannis a folosit moartea unor oameni nevinovaţi ca să-şi pună guvernul lui. Acum, după 6 luni, oamenii au văzut ce înseamnă guvernul lui… E dezastru! Zic că nu sunt bani pentru nimic, că nu au cum să dea majorări de pensii, de salarii, parcă ne-am fi întors pe vremea lui Boc şi Băsescu. Atunci, la fel, ziceau că nu sunt bani, dar ei între ei îşi împărţeau miliarde.

Sunt convins că, şi în Giurgiu şi peste tot, oamenii vor fi alături de noi duminică, dar şi la alegerile parlamentare. Aceasta, astfel încât, din toamnă, alături de partenerii noştri politici, să revenim la guvernare şi să continuăm lucrurile bune începute.

În 2012, personal i-am mulţumit lui Nicolae Barbu pentru că a scăpat oraşul de Lucică Iliescu şi de gaşca acestuia. I-am promis, de asemenea, că o să-l ajut cu tot ce pot. În primii ani, a plătit datoriile lăsate de fostul primar şi acum s-a apucat de treabă, dar are nevoie de încă un mandat ca să poată duce la bun sfârşit ce a început.

Nicolae Barbu a plătit datoriile altora, a reparat necazurile făcute de alţii, cam cum am făcut şi noi la Bucureşti. În 2012, ne-am bătut cu PDL-ul, dar iată că acum tot cu PDL care se numeşte PNL”, a spus Victor Ponta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

ISU Giurgiu: Cod galben de caniculă, astăzi şi mâine

Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de caniculă, valabil astăzi și mâine, în județul Giurgiu. În...

More Articles Like This