luni, iunie 17, 2024

Nicolae Barbu, către giurgiuveni: Am demonstrat că, atunci când suntem uniţi, avem rezultate!

Must Read

Primarul Nicolae Barbu, candidatul PSD pentru un nou mandat, le-a adresat un mesaj tututor giurgiuvenilor care au mers, joi, 2 iunie, în faţa Teatrului „Tudor Vianu” pentru a se întâlni cu Victor Ponta şi cu echipa social-democrată giurgiuveană.

„Am demonstrat că, atunci când a trebuit să fim uniți, am avut rezultate, iar Victor Ponta a avut la Giurgiu 68% din voturile oamenilor. Noi avem, acum, un alt examen de luat: acela al alegerilor locale, să câștigăm atât Primăria, cât și Consiliul Județean. Avem nevoie de această unitate între cele două instituții, pentru ca Giurgiu să fie tratat ca parte integrantă a acestui județ, nu ca un orășel din afara Consiliului Județean.

Mă bazez pe dumneavoastră, dragi giurgiuveni, pe toți cei care au fost alături de noi în toate campaniile pe care le-am dus; ne bazăm cu toții pe locuitorii orașului, care ne-au transmis în această lună că sunt alături de noi, de această echipă unită atât în județ, cât și în municipiu, că sunt alături de PSD pentru câștigarea alegerilor de duminică! Din 1996, parcă este o competiţie în Giurgiu între cele două instituţii, Primărie şi Consiliul Judeţean.

Trebuie ca, de această dată, să arătăm că ne dorim uniune! Ceilalţi au demonstrat timp de 16 ani ce NU sunt în stare să facă. Mai mult, îndrăznesc să spună, după atâtea mandate, că noi nu am fi făcut, deşi toată lumea ştie ce am început să realizăm. Rezultatele se vor vedea şi mă bazez pe echipa noastră de profesionişti atât la Consiliul Municipal, cât şi la cel Judeţean”, a spus Nicolae Barbu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

ISU Giurgiu: Cod galben de caniculă, astăzi şi mâine

Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de caniculă, valabil astăzi și mâine, în județul Giurgiu. În...

More Articles Like This