joi, decembrie 7, 2023

ULTIMA ORĂ: Ateneul „Nicolae Bălănescu” îşi redeschide porţile. Artişti ai Operei Române vor cânta special pentru eveniment

Must Read

Anunţul a fost făcut marţi, 1 martie, de către reprezentanţii Primăriei Giurgiu.

Ateneul giurgiuvean se află pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru obținerea autorizației de la ISU care îi va permite reluarea activității, la capacitate maximă”, este menţionat într-un comunicat de presă.

Potrivit documentului respectiv, după ce a urmat toți pașii legali pentru obținerea autorizației de securitate la incendiu și pentru reactualizarea proiectului tehnic, timp în care ateneul nu a fost deschis publicului, directorul Virgil Pețanca declară că în aceste zile se vor executa și ultimele lucrări de conformitate și urmează să înștiințeze ISU.

„Şi pentru ca redeschiderea să fie cu adevărat specială, autorităţile s-au gândit să organizeze un spectacol deosebit, dedicat doamnelor şi domnişoarelor, susţinut de artişti ai Operei Române, duminică, 6 martie, de la ora 18.00, denumit “De ziua ta”. Vor concerta la Giurgiu soprana Simonida Lutescu, tenorul Andrei Lazăr, Cvintetul Elite și vor evolua balerina Ioana Marchidam şi actorul Valentino Tiron, sub bagheta magică a regizorului Marcel Stănciucu, mai este anunţat în comunicat.
Intrarea este liberă, iar invitaţiile pot fi ridicate de la secretariatul Centrului Cultural Ion Vinea.

Ateneul din Giurgiu a fost închis mai bine de 4 luni, din cauza unor probleme cu autorizaţia ISU.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

Deputat Marian Mina:”NU vor creşte taxele şi impozitele, anul viitor, pentru că sunt şi vor fi bani de pensii, salarii şi investiţii!”

"NU vor creşte taxele şi impozitele, anul viitor, pentru că sunt şi vor fi bani de pensii, salarii şi...

More Articles Like This