joi, iulie 25, 2024

VERIFICĂRI ISU: Amenzi de peste 15.000 lei date unor localuri din Giurgiu

Must Read

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu au anunţat, luni, că, în perioada 06-08 noiembrie, au avut loc o serie de controale la agenţi economici care desfăşoară activităţi cu public numeros.

La activităţi au participat echipe mixte formate din personal aparţinînd detaşmentelor de intervenţie şi serviciului de prevenire din cadrul  ISU, dar şi poliţişti, jandarmi şi inspectori de la Protecţia Consumatorului.

„Aceste activităţi au continuat caracterul continuu şi prioritar de control pe care ISU Giurgiu, prin Serviciul de Inspecţie, îl desfăşoară conform planificării anuale. Au fost verificate un număr de 7 obiective şi au fost aplicate un număr de trei sancţiuni în cuantum de 15003 lei”, se arată într-un comunicat al pompierilor giurgiuveni.

Numărul celor care au murit în incendiul de la Clubul Colectiv a ajuns la 46. Alte câteva zeci de persoane sunt internate la mai multe spitale, unele aflate încă în stare critică. Incendiul din Colectiv s-ar fi produs, spun specialiştii, din cauza unor artificii de interior care au aprins, mai întâi, un stâlp de lângă scenă.

Mai multe persoane au fost reţinute sau arestate în acest caz, printre ele aflându-se şi primarul Piedone sau patronii clubului Colectiv.

Protestele de stradă declanşate de această tragedie naţională continuă, iar după prima manifestaţie, Victor Ponta şi-a dat demisia din fruntea Guvernului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

ANUNŢ DE VÂNZARE PRIN LICITAŢIE PUBLICĂ

ANUNT DE VANZARE PRIN LICITATIE PUBLICA      COMPANIA NATIONALA ADMINISTRATIA PORTURILOR DUNARII FLUVIALE SA GIURGIU, cu sediul in Soseaua    Portului...

More Articles Like This