vineri, iunie 9, 2023

Drept la replică

Must Read

Director în cadrul DRDP Bucureşti, Marian Mina, în urma unui comunicat de presă făcut public astăzi de deputatul Liliana Ciobanu, răspunde tuturor afirmaţiilor acesteia, într-un drept la replică.

“Nu sunt purtător de cuvânt, dar nu am nevoie să-mi scrie nimeni răspunsurile atunci când sunt întrebat despre instituţia pe care o reprezint. Sunt chiar îndreptăţit să vorbesc în numele CNADNR, în calitate de director al Regionalei de Drumuri în cadrul companiei, şi mai ales pe tema unui proiect european ce vizează Podul Prieteniei. Este chiar un proiect implementat de Direcţia pe care o conduc.

M-aţi acuzat că am o funcţie politică într-un judeţ şi locul de muncă în altă parte. Şi dumneavoastră aţi avut o funcţie politică într-un judeţ şi locul de muncă în altă parte, respectiv Parlament.

Aţi mai declarat că v-au mandatat giurgiuvenii să-i reprezentanţi. În primul rând, giurgiuvenii nu v-au mandatat să-i reprezentaţi niciunde, pentru că nu v-au ales. Sunteţi aleasă de calculator pentru că alţi colegi de-ai dumneavoastră au muncit şi au meritat să fie aleşi.

Apoi, nu aveaţi cum să mă vedeţi „muncind” pentru că aţi dispărut odată cu Vanghelie, Popescu şi alţi şturlubatici oportunişti, având grijă să devastaţi sediul la plecare şi să furaţi arhiva partidului. Când „munceaţi” dumneavoastră pentru partid, PSD-ul a pierdut un mandat de senator şi două mandate de deputat

Dacă pe dumneata te-a recomandat la Vanghelie „vocea şi talentul”,  eu am făcut parte din echipa care a urcat judeţul Giurgiu pe primul loc în ţară la două tururi de alegeri

Cât despre „vremelnicie”, toţi suntem vremelnici, doamnă, pe acest pământ. Numai că eu poate voi mai ocupa, pe merit, o funcţie, pe când dumneata un alt mandat de parlamentar, niciodată.

Mi se pare lipsit de eleganţă să spuneţi că vin de la alt partid( deşi menţionez că nu am fost nicicând la PDL)când dumneavoastră sunteţi deja la al treilea şi vă pregăteaţi de al patrulea, dacă DNA-ul nu-l vâră la „beciul domnesc” pe Marian Vanghelie, ipoteticul preşedinte al unui partid fantomă.

Cât despre „slujbaş”, „funcţionăraş”, termeni pe care îi folosiţi în exces, întorceţi-vă la origini, doamnă, veniţi cu picioarele pe pământ: toţi cei care ne luăm salariul de la stat, suntem slujbaşi ai statului, e adevărat, unii mai avantajaţi, alţii mai puţin. Apropo, am să urmăresc cu mare atenţie cum veţi vota legea pensiilor demnitarilor, plătită, evident tot de noi, „slujbaşii” dumneavoastră.

Cât despre convingerea că sunteţi cel mai activ parlamentar, vă spun, încă o dată, veniţi cu picioarele pe pământ! Spuneţi-mi, câte probleme ale cetăţenilor au rezolvat intervenţiile dumneavoastră la ministere? Niciuna! Şi asta nu pentru că nu s-ar fi putut realiza, ci pentru că nici măcar n-aţi ştiut să le întocmiţi în aşa fel încât să aibă şi o rezolvare. Câte din interpelările şi întrebările adresate ministerelor au reflectat problemele oamenilor din colegiul pe care îl reprezentaţi în Parlament, chiar şi împotriva voinţei lor? Niciuna!

V-aţi supărat că am spus că altcineva vă scrie interpelările? Pot să vă şi dovedesc, dacă vreţi! Se numeşte Lucian Dobroter! Dacă acest drept la replică îl scriaţi dumneavoastră, sigur aveaţi un răspuns şi pentru chestiile acelea cu Vanghelie… cozonaci… campanie electorală. Dar vedeţi, nu i-aţi spus tot!

Şi vă mai rog ceva: nu vă mai legitimaţi cu „votanţii” dumneavoastră, că poate ne apucăm să-i numărăm!”.

Marian Mina

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

OPINIE: Dacă eşti prost de mic, când eşti mare doar te joci! Atât de disperaţi sunt unii, că au ajuns să CRITICE organizarea unei...

Cred că au trecut mai bine de 2 luni de când vicepreşedintele Comisiei pentru Sănătate şi Familie din Camera...

More Articles Like This