vineri, iunie 9, 2023

Cei care vor să fie primari ar putea candida şi rămâne independenţi

Must Read

În ideea că, având nevoie de ajutor pentru dezvoltarea localităţilor pe care le administrează, unii dintre primari cu siguranţă vor trece, şi de acum încolo, de la un partid la altul şi ca să nu mai fie numiţi „traseişti politici”, edilii ar putea rămâne independenţi.

Preşedintele PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău, a anunţat, într-o recentă conferinţă de presă, că se lucrează la un asemenea proiect de lege.

„Trebuie să găsim altă formulă. Primarii trebuie să facă doar politica cetăţeanului şi cred că ar trebui scoşi din această sferă politică. Încercăm un proiect de lege pentru ca primarii să candideze şi să rămână independenţi”, a spus Bădălău, precizând că ar trebui gândit un proiect de lege şi împotriva migraţiei parlamentarilor.

Pe de altă parte, la aceeaşi întâlnire cu presa, şeful social-democraţilor giurgiuveni a reamintit faptul că „luptele politice”, la orice nivel, trebuie să înceteze, mai ales că 2015 este un an „administrativ”.

„În afară de luptele noastre politice, dacă noi pierdem proiecte în 2015, acesta înseamnă că rămânem un judeţ în care facem doar alegeri şi niciun proiect de dezvoltare, dar oamenii nu ne-au ales pentru asta, ci ca să facem ceva pentru ei”, a mai spus Niculae Bădălău.

 

C.S.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

OPINIE: Dacă eşti prost de mic, când eşti mare doar te joci! Atât de disperaţi sunt unii, că au ajuns să CRITICE organizarea unei...

Cred că au trecut mai bine de 2 luni de când vicepreşedintele Comisiei pentru Sănătate şi Familie din Camera...

More Articles Like This