vineri, iunie 9, 2023

Conservatorii giurgiuveni îl susțin pe Victor Ponta

Must Read

A devenit clar că giurgiuvenii, românii, vor să facă schimbarea până la capăt. Au început în 2012, la alegerile parlamentare, când s-a votat masiv Uniunea Social Liberală, construcție politică la care Partidul Conservator a fost unul dintre fondatori. 

Este, în această perioadă, un moment foarte important pentru România, iar Partidul Conservator  îl susține pe Victor Ponta pentru a ajunge președintele României.

„La Congresul Național al Partidului Conservator, am stabilit că vom susține PSD doar dacă va candida Victor Ponta. A dovedit că este un președinte care cunoaște politică externă, că poate uni românii de pretutindeni, că poate fi un adevărat mediator între partide, dar și între instituțiile statului, pentru liniște, stabilitate economică și socială.

Ne dorim și noi, conservatorii, ca Victor Ponta să fie președintele României și îi îndemn pe toți giurgiuvenii, începând cu membrii și simpatizanții Partidului Conservator, să iasă în număr mare la vot, și să voteze Victor Ponta”, a declarat președintele organizației județene a Partidului Conservator Giurgiu, Constantin Basangiac.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

OPINIE: Dacă eşti prost de mic, când eşti mare doar te joci! Atât de disperaţi sunt unii, că au ajuns să CRITICE organizarea unei...

Cred că au trecut mai bine de 2 luni de când vicepreşedintele Comisiei pentru Sănătate şi Familie din Camera...

More Articles Like This